Tietoa Tolunasta

Toluna on yhteisösivusto joka on luotu antamaan jäsenillemme mahdollisuus saada äänensä kuuluviin. Saa oma äänesi kuuluviin äänestämällä ja vastaamalla meidän pikakyselyihimme ja aiheisiimme suoraan Toluna-sivustolla! Kerro muille, mitä mieltä olet ja selvitä ovatko muut samaa mieltä. Lisäämällä luomasi mielipiteet ja pikakyselyt blogiisi se on helppoa!

Sinulla on valta täysin vapaaseen ilmaisuun käytännöllisesti katsoen minkä tahansa aiheen piirissä (ei kiroilua, väkivaltaa tai laittomia aiheita!). Voit muokata maailmaa, jossa asut vaikuttamalla johtavien valmistajien ajattelutapaan ottamalla osaa online-tutkimuksiin. Kaikki, mitä löydät sivustoltamme on täysin ilmaista ja monista tehtävistä saat palkinnoksi pisteitä. Ansaitsemasi pisteet voit muuntaa upeiksi palkinnoiksi kuten lahjakorteiksi ja arpalipuiksi! Käy katsomassa saatavilla olevat palkintovaihtoehdot palkinto-osiossamme!

Mikä tekee Tolunasta parhaan mielipidesivuston? Sinä ja miljoonat jäsenemme! Yhteisöstämme löydät tuhansia samanhenkisiä jäseniä, joilla kaikilla on jotain sanottavaa. Liity nyt ja saa äänesi kuuluviin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: