Tolunan Reissu pitkin Eurooppaa starttasi

Hei kaikki! Toluna vie teidä retkelle pitkin Eurooppaa ja kutsuu teidät seuraamaan eri etappeja sekä oppimaan uutta ja saamaan vinkkejä vaikka omia reissuja varten!

Matkusta mukana sivustolla tai Facebookissa! Voit myös osallistua kuvakilpailuun jossa tarjolla on 2000 pistettä lomakuvista jotka on postattu johonkin Tolunan reissuvideoon.  Kuvissa tulee lukea ”T.O.L.U.N.A” jossain kohtaa kuvaa vaikka paperilapulla tai kuvankäsittelyllä lisättynä.

Jos postaat kuvan Facebookkiin olethan meihin yhteydessä, jotta saamme nimimerkkisi ja pääsemme jakamaan sinulle pisteet. Mikäli julkaiset kuvan Tolunassa puheenaiheena saamme tiedot tietenkin automaattisesti postauksestasi.

Hyvää kesänjatkoa sekä mukavaa reissua!

Toluna-Tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: