Päivityksiä sivustolla!

Hyvät vaikuttajat,

olette saattaneet huomata, että olemme viime aikoina säätäneet sivustoa. Muutokset tähän mennessä ovat olleet hienovaraisia, mutta jotkut teistä ovat jo huomanneet ne.

Kiistanalainen päivitys on ollut Piilota-painikkeen korvaaminen Raportoi-vaihtoehdolla. Tavoitteena on helpottaa sopimattomasta sisällöstä ilmoittamista ja vähentää spämmin määrää.

ReportButton_Toluna

Kun klikkaat raportoi sinut ohjataan yhteydenottolomakkeeseen missä Type of Issue on automaattisesti täytetty. Lisäksi sisällön tunniste on valmiina jotta ilmoittaminen olisi mahdollisimman helppoa.

Sisällöstä tulisi raportoida ainoastaan mikäli se on spämmiä, epäasiallista tai herjaavaa. 

Kun olet ilmoittanut sisällöstä palautteenne tulee Helpdeskimme arvioitavaksi joka ottaa sisällön sitten tarvittaessa käsittelyynsä.

ReportContent_Toluna

Mukavuustekijät mielessämme olemme myöskin lisänneet turvallisuutta ja tulemme jatkossa pyytämään sinua täyttämään salasanasi, joka kerta kuin yrität tilata palkintoa tai vaihtaa sähköpostiosoitteesi.

PasswordUpdate_Toluna

Toinen viimeaikainen uudistus on uusi video-ominaisuus. Oletko jo kokeillut sitä?

Helpompi lataaminen ja videot ovat paremmin nähtävillä, jotta ystäväsi eivät vahingossa kulje niiden ohi!

videofeature_toluna

Videoiden lisäksi teimme myös muutoksia kuvien kokoon sivustolla, voit ladata jopa 4288 x 4288 pikselin kokoisen kuvan, vaikka kuvan koko ei valitettavasti edelleenkään saa ylittää 1megabittiä. Tämä on asia jonka pyrimme myös korjaamaan lähiaikoina. 🙂

ImageFeature_Toluna

Viimeisen vielä pieni muutos joka näkyy käyttäjille sivun ylälaidassa. Päivitimme pienen välilehdellä näkyvän logon vastaamaan uutta imagoamme.

FavIcon_Toluna

Toluna.com uudistuu jatkuvasti ja nämä uudistukset toivottavasti parantavat käyttäjäkokemustasi ja olet niistä yhtä innoissasi kuin me! Emme paljasta kaikkea kerralla mutta paljastamme sen verran että Piilota-nappi tulee takaisin.

Toivomme palautetta sivuston uudistuksista ja näitä voitte kirjoittaa vaikka Toluna-Tiimin seinälle. Pidämme teidät päivitettyinä tulevista muutoksista kuten tähänkin asti!

Jatkakaa vaikuttamista maailmaanne!

Toluna-Tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: