Jäähyväiset testituotteille!

Hyvät Vaikuttajat,

Testituotteiden lanseeraamisen jälkeen olemme aina halunneet löytää uusia kiinnostavia tuotteita teidän testattavaksenne ja arvioitavaksenne. Olemme nyt päättäneet tarttua härkää sarvista ja palata asiaan lähitulevaisuudessa. Sitä odotellessa haluamme keskittyä kunnolla tarjousten uudistamiseen, jotta voimme vastata jatkossa paremmin yhteisön toiveisiin ja tarpeisiin.

Tästä johtuen sivustomme Testituotesivu ei ole käytössä 30.3.2018 eteenpäin eikä ohjelmaan ole mahdollista osallistua.. Älkää silti huolestuko sillä kampanjat, jotka jatkuvat 26.3.2018 saakka ovat auki loppuun asti ja niihin voi osallistua normaalisti kampanjan päättymiseen saakka.

Toivomme voivamme tarjota teille paremman ohjelman tulevaisuudessa ja siihen saakka toivomme teiltä ymmärrystä ja kärsivällisyyttä.

Vaikuta maailmaasi,
Toluna-Tiimi

^D4588B77FA4FCC55D50D0A0F75447A16FFFDFA5AA9A3CEEB3C^pimgpsh_fullsize_distr

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: