PayPal-muutos Palkintokeskuksessa

Hyvät Tolunan jäsenet,

PayPal on erittäin suosittu palkintovaihtoehto sivustollamme ja suuresta kysynnästä johtuen olemme laajentaneet sen saatavuutta yhä useampiin yhteisöihin, sillä haluammehan jatkuvasti kuulla tarjouksia, kilpailuja, arvontoja ja muuta koskevaa palautettanne ja ehdotuksianne tehdäksemme toluna.com-sivuston käyttäjäkokemuksen mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi.

Toluna on jo vuosien ajan korvannut Paypal-maksujen käsittelyyn liittyvät kulut, jotta olemme voineet säilyttää itse palkinnoissa kohtuullisen arvon. Koska tämä palkinto on nyt kuitenkin yhä suositumpi, tämä on luonnollisestikin johtanut selkeään kyseisen palkinnon lunastusten nousuun ja Tolunan menot ovat lisääntyneet suhteessa siihen.

Kattaaksemme maksujen käsittelykulut ja tarjotaksemme palkinnon edelleen kaikissa maissa, olemme päättäneet muiden rajoitusten sijaan nostaa tähänastista PayPal-palkinnon lunastukseen vaadittavaa pistemäärää 5000 pisteellä.

Osana tätä prosessia PayPal poistetaan Palkintokeskuksesta 1.3.-15.3.2018 väliseksi ajaksi. Tämän jälkeen palkinto on jälleen saatavilla uuden siihen vaadittavan pistesumman kera.

Ymmärrämme ettei tämä ole jäsenillemme paras mahdollinen uutinen, mutta tämä on sopivin mahdollinen vaihtoehto, jonka pystyimme valitsemaan näissä olosuhteissa rajoittamatta jäseniämme sen enempää ja tekemättä isompia muutoksia, jotka vaikuttavat jäseniimme.

Kiitos lojaalisuudestanne, ymmärryksestänne ja tuestanne!

Nähdään sivustolla! Jatkakaa vaikuttamalla ympäröivään maailmaan!

Toluna-Tiimi

Paypal_Logo

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: