Lokakuun kilpailu Twitterissä ja Instagramissa!

Hyvät tolunalaiset!

Mukavaa lokakuuta kaikille! Vuoden 2017 loppu alkaa jo häämöttää ja mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa tätä kuin kunnioittamalla ympärillämme olevaa maailmaa? Haluamme nähdä kauniita luontokuvia takapihaltasi, puistosta tai vaikkapa betoniviidakosta! Vain mielikuvitus on rajana! Paljastakaa meille hienoimmat luontokuvanne osallistumalla uuteen Instagram ja Twitter-kilpailuun hashtagilla #TolunaNature! Aivan kuten muissakin Instagram- ja Twitter-kilpailuissamme: kaksi voittajaa ansaitsee 15 000 pistettä kumpikin! Yksi voittajista valitaan Instagram-julkaisujen joukosta ja toinen Twitteristä.

OctoberNature_FI

Osallistumisohjeet:

– seuraa @Toluna Instagramissa tai Twitterissä, riippuen kumman kautta osallistut
– valitse luontoteemainen kilpailukuvasi ja lataa se Instagramiin tai Twitteriin
– tägää kuvasi hashtagilla #TolunaNature
– muista seurata @Toluna Twitterissä tai Instagramissa voidaksesi osallistua kilpailuun!

Tämä kilpailu järjestetään ainoastaan Instagramissa ja Twitterissä. Julkaisethan kuvasi 1. lokakuuta ja 30. lokakuuta välisenä aikana osallistuaksesi kilpailuun!

Haluamme myös ylpeänä ilmoittaa #TolunaColor-kilpailun voittajat! Voittajiksi satojen hauskojen julkaisujen joukosta valikoituivat Instagramin kautta Tolunan käyttäjä a_lexan_dre sekä Twitterin kautta noriko_kinomoto. Molemmat käyttäjät voittivat 15 000 pistettä! Onnittelut voittajille!

TolunaColor IG WinnerTolunaColor TW Winner

Onnea matkaan #TolunaNature-kilpailuun osallistuville! 🙂 Odotamme kovasti kuvienne näkemistä! Nähdään pian sivustolla, Instagramissa tai Twitterissä!

Terveisin,
Toluna Tiimi

Kisan säännöt: Voittaja valitaan sattumanvaraisesti 8. marraskuuta klo. 17 (EST) mennessä sääntöjä noudattaneiden julkaisujen joukosta. Osallistujalla tulee olla Toluna-tili, tai hänen tulee olla halukas luomaan tili, jolle voitetut pisteet hyvitetään. Voittajille ilmoitetaan Instagramin tai Twitterin välityksellä voitosta. Julkaisut eivät saa sisältää säädytöntä, loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, totuudenvastaista, harhaanjohtavaa tai yksityisyyttä rikkovaa kieltä. Toluna pidättää oikeudet tarkastaa postausten sisällöt ja olla palkitsematta edellämainittuja sääntöjä rikkovia julkaisuja.

%d bloggaajaa tykkää tästä: