Lahjoita Toluna-pisteesi Punaiselle ristille!

Hurrikaani Irman vyöryttyä Yhdysvaltojen alueiden ja muiden Karibian saarten ylitse kohti joitain manneralueita, Amerikan Punaisen ristin apu näiden alueiden asukkaille ja yhteisöille on suurempi kuin koskaan. Punaisella ristillä on hyvät valmiudet katastrofiavun antamiseen, mikä mahdollistaa monipuolisen avun hurrikaani Harveyn ja Irman kaltaisten katastrofien aikana. Valtava määrä avustustarvikkeita, suojia ja ajoneuvoja voidaan toimittaa paikalle ja lähettää takaisin nopealla aikataululla.

Amerikan Punainen risti tarvitsee tukea meidän kaltaisiltamme organisaatioilta ja muilta ihmisiltä vastatakseen hurrikaani Harveyn ja Irman kaltaisiin odottamattomiin tapahtumiin. Punaisen ristin työntekijät ja vapaaehtoiset työskentelevät 24/7 tarjotakseen turvapaikan ja ruokaa katastrofin kohdanneille perheille. Monilla tapahtumista selviytyneistä ei ole ketään muuta kenen puoleen kääntyä ja he joutuvat nyt luottamaan meidän kaltaistemme organisaatioiden ja ihmisten myötätuntoon saadakseen toivoa ja helpotusta tässä tilanteessa.

Miten te voitte auttaa? Esimerkiksi lahjoittamalla Toluna-pisteitänne hätäavun antamiseen! Voit nyt auttaa luonnonkatastrofien uhreja lahjoittamalla Toluna-pisteitäsi Palkintokeskuksen kautta. Näiden lahjoitusten lisäksi Toluna itse lahjoittaa yhteensä 5000US$ Amerikan Punaiselle ristille.

American-Red-Cross ^D4588B77FA4FCC55D50D0A0F75447A16FFFDFA5AA9A3CEEB3C^pimgpsh_fullsize_distr

%d bloggaajaa tykkää tästä: