Tolunan Gifties-päätöskilpailu

Hei kaikille,

valitettavasti kaikki hyvä loppuu aikanaan ja nyt Toluna on päättänyt luopua Gifties-ohjelmastaan. Samalla kun jäämme kaipaamaan Giftiesejä, odotamme jo innokkaasti kaikkea uutta mitä tuleman pitää!

Gifties-ohjelman poistamista juhlistaaksemme olemme päättäneet järjestää pienen kilpailun, josta te toivottavasti tykkäätte! 🙂

Gifties-palkinnot poistetaan vähitellen syyskuun aikana. Joka kerta kun poistamme palkintoja valikoimastamme, Toluna-Tiimi postaa julkaisun jossa teitä pyydetään nimeämään juuri poistetut Gifties-palkinnot. Mikäli vastaatte oikein kysymykseen siitä mitä palkintoja on poistettu, sinusta voi tulla yksi kilpailun kymmenestä voittajasta! Muistakaa seurata sivustoamme, sillä uusi julkaisu saattaa ilmestyä milloin vaan!

Mitä voittajille on sitten luvassa? Palkitsemme kymmenen ensimmäistä oikeaa vastausta 1000 pisteellä ja kaikki osallistujat 100 pisteellä. Lisäksi annamme kuukauden lopussa kolmelle parhaiten oikein vastanneelle yllätyspalkinnon!

Ensimmäinen julkaisu postataan tänään, 7. syyskuuta ja kilpailu päättyy 2. lokakuuta. Voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä ja heidän nimensä julkaistaan lokakuun ensimmäisellä viikolla.

gifties-fb

%d bloggaajaa tykkää tästä: