Syyskuun kilpailu Twitterissä ja Instagramissa!

Hyvät tolunalaiset,

emme voi uskoa todeksi, että nyt on jo syyskuu! Kesä on virallisesti ohi ja ihmisten aika palata kouluun ja töihin! Tehkäämme siis tästä kuukaudesta vähän valoisampi värikilpailun merkeissä!

Me haluamme nähdä kuvissa uudet kouluvaatteesi, värikkään lounaasi… vain mielikuvitus on rajana! Paljasta meille värikkäät kuvasi ja osallistu syyskuun kilpailuumme Twitterissä tai Instagramissa hashtagilla #TolunaColor ! Me valitsemme kuten tavallista kilpailulle kaksi voittajaa, jotka saavat molemmat 15 000 pistettä! Yksi voittajista valitaan Instagramista ja toinen Twitteristä.

Osallistumisohjeet:

  • seuraa @Toluna Instagramissa tai Twitterissä, riippuen kumman kautta osallistut
  • valitse väriteemainen kilpailukuvasi ja lataa se Instagramiin tai Twitteriin
  • tägää kuvasi hashtagilla #TolunaColor
  • muista seurata @Toluna Twitterissä tai Instagramissa voidaksesi osallistua kilpailuun!

Tämä kilpailu järjestetään ainoastaan Instagramissa ja Twitterissä. Julkaisethan kuvasi 1. syyskuuta ja 30. syyskuuta välisenä aikana osallistuaksesi kilpailuun!

Haluamme myös ylpeänä ilmoittaa #TolunaGetaway-kilpailun voittajat! Voittajiksi satojen hauskojen julkaisujen joukosta valikoituivat Instagramin kautta Tolunan käyttäjä h_goods sekä Twitterin kautta julia_loves_it. Molemmat käyttäjät voittivat 15 000 pistettä! Onnittelut voittajille!

SeptemberColor_FI

%d bloggaajaa tykkää tästä: