Uusi kesäinen #TolunaSummer-kisa

Hyvä jäsen,

Kesä on päässyt hyvin alkuun ja teiltä löytynee jo hauskoja muistoja jaettavaksi!  Haluamme nähdä kuvia lomalta, olit sitten mökillä tai kaupungissa. Näytä meille kuinka teillä vietetään lomaa #TolunaSummer Instagram/Twitter-kisassa ja voit voittaa 15 000 pistettä!

Osallistuaksesi:

  • Seuraa @Toluna Instagramissa tai Twitterissä
  • Ota lomaasi liittyvä kuva ja lataa se Twitteriin tai Instagramiin
  • Merkitse kuvasi tägillä #TolunaSummer

Tämä kilpailu on vain Instagramin ja Twitterin käyttäjille. Julkaise kuvasi heinäkuun 31. päivä mennessä.

Meillä on ilo julkistaa #TolunaMusic-kisan voittajat. Satojen herkullisten kuvien joukosta valitsimme voittajiksi kuvat käyttäjiltä susit04 (Instagram) ja CariCheAnne (Twitter). Onneksi olkoon!

 

Nähdään sivustolla,

t: Toluna-Tiimi

Kisan säännöt: Voittaja valitaan sattumanvaraisesti sääntöjä noudattaneiden joukosta. Osallistujalla tulee olla Toluna-tili, tai hänen tulee olla halukas luomaan tili, jolle voitetut pisteet hyvitetään. Pisteet hyvitetään voittajalle viiden päivän sisällä voiton julkistamisesta, ja hänelle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Julkaisut eivät saa sisältää säädytöntä, loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, totuudenvastaista, harhaanjohtavaa tai yksityisyyttä rikkovaa kieltä.

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , ,

%d bloggaajaa tykkää tästä: