Voita pisteitä #TolunaMusic-kisassa

Hyvä jäsen,

Kesä on jo suurinpiirtein saapunut, ja sen mukana saapuvat kesäbiisit! Mitkä hitit soivat auton kaiuttimissa tai festareilla? Haluamme nähdä kuvasi konserteista, bändeistä, bailaajista, kaikesta mahdollisesta musiikkiin liittyvästä!

Jaa rokkaavat kuvasi Instagramissa ja/tai Twitterissä ja osallistu #TolunaMusic-kisaan, jossa voit voittaa 15 000 pistettä! Kuten aina, valitsemme yhden voittajan Instagramissa ja toisen Twitterissä.

Osallistuaksesi:

  • Seuraa @Toluna Instagramissa tai Twitterissä
  • Ota musiikkiin liittyvä kuva ja lataa se Twitteriin tai Instagramiin
  • Merkitse kuvasi tägillä #TolunaMusic

Tämä kilpailu on vain Instagramin ja Twitterin käyttäjille. Julkaise kuvasi kesäkuun 30. päivä mennessä.

Meillä on ilo julkistaa #TolunaFood-kisan voittajat. Satojen herkullisten kuvien joukosta valitsimme voittajiksi kuvat käyttäjiltä erindrownwolves (Instagram) ja DeborahChalala (Twitter). Onneksi olkoon!

Nähdään sivustolla,

t: Toluna-Tiimi

Kisan säännöt: Voittaja valitaan sattumanvaraisesti sääntöjä noudattaneiden joukosta. Osallistujalla tulee olla Toluna-tili, tai hänen tulee olla halukas luomaan tili, jolle voitetut pisteet hyvitetään. Pisteet hyvitetään voittajalle viiden päivän sisällä voiton julkistamisesta, ja hänelle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Julkaisut eivät saa sisältää säädytöntä, loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, totuudenvastaista, harhaanjohtavaa tai yksityisyyttä rikkovaa kieltä.

Advertisement

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

%d bloggaajaa tykkää tästä: