#TolunaHobby voita 15 000 pistettä helposti!

Hyvä jäsen,

Harrastukset pitävät mielen ja ruumiin virkeänä! Lukemisesta kalastamiseen, harrastuksia on monenlaisia. Haluamme tietää mitä harrastusta rakastat, inhoat tai haluat kokeille! Näytä meille somessa ja samalla osallistut uuteen Instagram- ja Twitter-kisaamme: #TolunaHobby! Kuten aina, kaksi voittajaa vie kotiin 15 000 pistettä, yksi Instagramissa ja toinen Twitterissä.

tolunahobby_fi

Osallistuaksesi:

  • Seuraa @Toluna Instagramissa tai Twitterissä
  • Ota harrastukseen liittyvä kuva ja lataa se Twitteriin tai Instagramiin
  • Merkitse kuvasi tägillä #TolunaHobby

Tämä kilpailu on vain Instagramin ja Twitterin käyttäjille. Julkaise kuvasi marraskuun 30. päivä mennessä.

Meillä on ilo julkistaa #TolunaFriends2-kisan voittajat. Satojen hienojen kuvien joukosta valitsimme voittajiksi julkaisut käyttäjiltä @vincentiussetiadi (Instagram) ja Koony6294 (Twitter). Onneksi olkoon!

tolunafriends-ig

tolunafriends-twKisan säännöt: Voittaja valitaan sattumanvaraisesti sääntöjä noudattaneiden joukosta. Osallistujalla tulee olla Toluna-tili, tai hänen tulee olla halukas luomaan tili, jolle voitetut pisteet hyvitetään. Pisteet hyvitetään voittajalle viiden päivän sisällä voiton julkistamisesta, ja hänelle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Julkaisut eivät saa sisältää säädytöntä, loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, totuudenvastaista, harhaanjohtavaa tai yksityisyyttä rikkovaa kieltä.

Advertisement

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

%d bloggaajaa tykkää tästä: