Voita 15 000 pistettä jakamalla matkakuvasi

Hyvä jäsen,

Kesäloma on päättymässä ja haluamme matkata ympäri maailmaa kanssasi! Näytä meille missä olet matkannut, minne olet menossa tai missä olet juuri tällä hetkellä!

Jaa matkakuvasi Instagram- ja Twitter-kisassamme #TolunaTravel2 ja voit voittaa 15 000 pistettä! Kuten aina, yksi voittaja valitaan Instagramissa ja toinen Twitterissä.

TolunaTravel2_FI

Osallistuaksesi:

 • Seuraa @Toluna Instagramissa tai Twitterissä
 • Ota kuva matkoiltasi ja lataa se Twitteriin tai Instagramiin
 • Merkitse kuvasi tägillä #TolunaTravel2

Tämä kilpailu on vain Instagramin ja Twitterin käyttäjille. Julkaise kuvasi elokuun 31. päivä mennessä.

Meillä on ilo julkistaa #TolunaQuote-kisan voittajat. Satojen hienojen kuvien joukosta valitsimme voittajiksi julkaisut käyttäjiltä @julia_boutziona  (Instagram) ja @_starsdreamer (Twitter). Onneksi olkoon!

TolunaQuoteWinner

TolunaQuoteWinnerTW

 

*Kisan säännöt: Voittaja valitaan sattumanvaraisesti sääntöjä noudattaneiden joukosta. Osallistujalla tulee olla Toluna-tili, tai hänen tulee olla halukas luomaan tili, jolle voitetut pisteet hyvitetään. Pisteet hyvitetään voittajalle viiden päivän sisällä voiton julkistamisesta, ja hänelle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Julkaisut eivät saa sisältää säädytöntä, loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, totuudenvastaista, harhaanjohtavaa tai yksityisyyttä rikkovaa kieltä.

Advertisement

Avainsanat: , , , , ,

2 responses to “Voita 15 000 pistettä jakamalla matkakuvasi”

 1. Vesa says :

  Kuva Vimpelistä

  Pesäpallopatsas

  Vesa Uusipaikka

 2. yasin says :

  i have been in helsinki

%d bloggaajaa tykkää tästä: