Toluna ja tietojenkäsittely

Hyvä jäsen,

Tolunassa uskomme että jokaisella mielipiteellä on väliä, joten autamme yrityksiä ympäri maailmaa tekemään selkeitä liiketoimintapäätöksiä tuomalla brändit ja kuluttajat yhteen maailman suurimman sosiaalisen mielipideyhteisön kautta.

Haluamme antaa sinulle lisätietoa liiketoimintamallistamme ja tavasta jolla käytämme keräämäämme tietoa.

Mikä on Tolunan liiketoimintamalli?

Toluna kutsuu tuhansia jäseniä vastaamaan useita eri aiheita koskeviin kyselyihin päivittäin. Näiden kyselyiden tarkoitus on kerätä mielipiteesi suurten brändien tuotteista ja palveluista, tai muuta tietoa kuluttajatavoistasi ja maailmastasi. Mielipiteesi tulee vaikuttamaan suoraan yrityksiin ja heidän tapaansa markkinoida, levittää tai mainostaa uutta tuotetta kuluttajille kuten sinä.

Miksi Toluna pyytää henkilökohtaisia tietoja kuten nimi ja osoite?

Pyydämme henkilökohtaisia tietojasi kuten nimesi, osoitteesi, sukupuolesi, syntymäpäiväsi ja työllisyystilanteesi kohdistaaksemme profiilisi sopiviin markkinatutkimuksiin. Käytämme myös tietojasi lähettääksemme mahdolliset palkintosi oikeaan osoitteeseen.

Saatamme kerätä muuta henkilökohtaista tietoa yksinomaan maailmanlaajuisen jäsentietokantamme kasvattamiseksi ja ylläpitämiseksi, voidaksemme suorittaa markkinatutkimuksia sen perusteella.

Miksi Tolunan kyselyissä on niin monta kysymystä?

Jotkut kyselyt vaativat hyvin pienen kohderyhmän, joka vastaa tarkkoihin demokrafisiin kriteereihin. Joskus kohderyhmän rajaaminen vaatii vain muutaman kysymyksen, mutta toisinaan se vaatii useamman rajauskysymyksen.

Miksi Toluna kysyy samat kysymykset melkein joka kyselyssä?

Tolunan profilointi on jatkuvaa — tavoitteenamme on saada laaja ja päivitetty profiili kustakin jäsenestä. Asiakkaamme tekevät markkinointipäätöksiä jäsentemme kyselyvastausten perusteella, joten meidän pitää toteuttaa tiukkoja laatutarkastuksia varmistaaksemme, että kuulut asiakkaan etsimään kohderyhmään. Kyselyn alussa esittämämme kysymykset saattavat vaikuttaa toistuvilta, mutta ne ovat tarpeellisia taataksemme kyselynäytteen paikkansapitävyyden.

Keitä ovat Tolunan asiakkaat? Mitä he haluavat? 

Asiakkaidemme joukkoon kuuluu markkinatutkimustoimistoja, yhtiöitä, brändejä, julkisia järjestöjä, PR-toimistoja ja jopa yksittäisiä henkilöitä. Heidän mielenkiintoihinsa kuuluvat kaikki teollisuuden alat, ja kaikki asiakkaat haluavat rehellisiä mielipiteitä tuotteistaan ja palveluistaan ymmärtääkseen paremmin kuluttajien motivaatioita ja tapoja. Kyselyidemme tulokset auttavat asiakkaita ymmärtämään paremmin kuluttajien tarpeet, niin että he voivat parantaa tuotteitaan, palveluitaan ja mainostustaan.

Kuinka Toluna käyttää kerättyä tietoa?

Tolunan tiukat toimenpiteet takaavat että tietosi ovat turvassa. Toluna antaa asiakkailleen ainoastaan anonyymiä ja yhteenkoottua tietoa markkinatutkimuksia ja asiakkaan omaa sisäistä käyttöä varten.

Toluna ei käytä suoramarkkinointia eikä koskaan jaa tietojasi telemarkkinoijille tai mainostoimistoille myynninedistämistä varten.

Sinulla on oikeus päästä käsiksi tietoihisi ja muokata niitä. Tarkistaaksesi nämä tietosi voit joko kirjautua sisään Toluna-tilillesi tai ottaa meihin yhteyttä osoitteessa privacyna@toluna.com. Lisätietoja henkilökohtaisten tietojesi tarkistamisesta, korjaamisesta tai poistamisesta voit lukea Tietosuojakäytännössämme.

Mitä tapahtuu vastauksilleni jos en pätevöidy kyselyyn?

Jos et pätevöidy kyselyyn, emme voi käyttää vastauksiasi tutkimuksen tuloksissa, joten niitä ei välitetä asiakkaalle. Toluna ei myöskään tule koskaan käyttämään antamiasi vastauksia sisäisesti eikä välittämään niitä kolmansille osapuolille. Koska antamiasi tietoja ei voida käyttää asiakkaamme tutkimuksessa, useimmiten et saa palkintoa vaillinaisesta osallistumisesta.

Toivomme että tämä julkaisi vastasi useampaan kysymykseesi Tolunasta. Jos haluat lisätietoa, tarkista Usein kysyttyä-osio, tai tiliäsi koskevia kysymyksiä varten ota yhteyttä tukiosastoomme.

Nähdään pian,

Toluna-Tiimi

 

Advertisement

Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

%d bloggaajaa tykkää tästä: