Ystävänpäivä muistokilpailu

Hyvä jäsen,

Ystävänpäivän lähestyessä lanseeraamme uuden kilpailun!

12. helmikuuta saakka pyydämme sinua jakamaan lempimuistosi ystävänpäivästä!

Kyseessä voi olla hauska tapahtuma, romanttinen illallinen tai vaikka erikoinen ystävänpäiväkortti jonka olet joskus saanut. Kerro meille tarinasi! Jaamme osallistujille pisteitä ja Gifties-virtuaalilahjoja.

VDay_FI (002)

 

Osallistuakses:

  • Luo Puheenaihe 1. – 12. helmikuuta parhaimmasta ystävänpäivämuistostasi*
  • Puheenaiheen otsikon tulee sisältää sana “ystävänpäivä”
  • Lisää Puheenaiheeseen sopiva kuva ja valitse luokaksi “Muu”
  • Pyydä muita jäseniä kommentoimaan Puheenaiheeseesi

Kaikki yllä mainitut ehdot täyttäneet julkaisut saavat 1000 pistettä, ja lisäksi jaamme 10 000 pistettä, 8000 pistettä ja 5000 pistettä Puheenaiheille, jotka ovat saaneet eniten kommentteja.

Eikä siinä kaikki! Lähetämme osallistujille satunnaisesti ystävänpäiväGifties-virtuaalilahjoja, jotka saattavat muuttua todellisiksi!

Suuntaa Tolunaan osallistumaan jo tänään!

Hyvää onnea,
Toluna-Tiimi

*Säännöt:  Kilpailu Suomen Toluna-sivustolla on avoin ainoastaan Suomen Tolunan jäsenille. Vain yksi julkaisu jäsentä kohti sallittu. Luo julkaisu viimeistään 12.2.2016. Yksi osallistuja voi voittaa maksimissaan 11 000 pistettä. Pisteitä ei jaeta Äänestyskyselyille, Peukkuäänestyksille tai Kamppailuille, kilpailuun hyväksytään ainoastaan Puheenaiheet. Julkaisut eivät saa sisältää käyttöehtoja rikkovaa tekstiä. Käyttöehtojen rikkominen voi johtaa tilin sulkemiseen. Toluna varaa oikeuden valita voittajat ja pistepalkintoihin pätevöityneet julkaisut. 

Advertisement

Avainsanat:

%d bloggaajaa tykkää tästä: