Voita 15 000 pistettä #TolunaFamily-kisassa

Hyvä Tolunan jäsen,

Millainen on perheesi? Haluamme tietää! Ota kuva heistä/niistä, jotka ovat sinulle perheenjäseniä (sisarukset, ystävät, lemmikit?) ja jaa kuva somessa. Näin osallistut #TolunaFamily-kisaamme, jossa voit voittaa 15 000 pistettä! Valitsemme yhden voittajan Instagramissa ja toisen voittajan Twitterissä.

Instagram_Family FI
Osallistuaksesi:

  • Seuraa @Toluna Instagramissa tai Twitterissä
  • Ota kuva perheenjäsenistäsi ja lataa se Twitteriin tai Instagramiin.
  • Merkitse kuvasi tägillä #TolunaFamily

Tämä kilpailu on vain Instagramin ja Twitterin käyttäjille. Julkaise kuvasi marraskuun 30. päivä mennessä.

Meillä on ilo julkistaa #TolunaMusic-kisan voittajat. Satojen hauskojen kuvien joukosta valitsimme voittajiksi julkaisut käyttäjiltä   @sofie__mic (Instagram) ja @crazevy (Twitter). Onneksi olkoon! Molemmat voittajat saavat 15 000 pistettä!

instagram winner sofie__mic

twitter winner

Onnea uuteen kisaan!

t: Toluna-Tiimi

*Kisan säännöt: Voittaja valitaan sattumanvaraisesti sääntöjä noudattaneiden joukosta. Osallistujalla tulee olla Toluna-tili, tai hänen tulee olla halukas luomaan tili, jolle voitetut pisteet hyvitetään. Pisteet hyvitetään voittajalle viiden päivän sisällä voiton julkistamisesta, ja hänelle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Julkaisut eivät saa sisältää säädytöntä, loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, totuudenvastaista​​, harhaanjohtavaa tai yksityisyyttä rikkovaa kieltä.

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: