Tutoriaali – ansaitse pisteitä keskustelemalla

Hyvä jäsen,

Olet ehkä jo huomannut, että Toluna jakaa pistebonuksia laadukkaan sisällön (Puheenaihe, Äänestyskysely) julkaisemisesta sivustolla. Voit tienata 100, 500 tai 1000 pistettä kustakin luomastasi julkaisusta.

Jos haluat ansaita bonuksen helposti, tässä muutama vinkki:

  • Saat eniten pisteitä Puheenaiheista (useimmiten jopa 1000 pistettä!) 
  • Lisää aina kuva tai video sisältöösi: Sisällöt, joissa on kuva, saavat enemmän palautetta sivustollamme ja muutenkin lisäävät väriä sivustoon! Jos sinulla ei ole sopivaa kuvaa tietokoneessasi, ei hätää, voit käyttää sivustomme hakukonetta helposti painamalla kameran tai videokameran ikonia.

blog post

  • Vältä kirjoitusvirheitä: Oikolue sisältösi ennen julkaisemista.
  • Uusia aiheita: Oletko kuullut tai lukenut jotain mielenkiintoista uutisissa? Painaako mieltäsi jokin kysymys, johon haluaisit mielipiteitä? Kysy yhteisöltä. Tolunassa pidetään mielenkiintoisista aiheista! Vältä usein toistuvia aiheita.
  •  Osallistu keskusteluun! Jos jäsenet antavat mielipiteitä Puheenaiheeseesi, käy heidän seinällään kiittämässä, tai vastaa mielipiteisiin kommentoimalla suoraan Puheenaiheeseen. Vastakaiku on aina miellyttävää!

Jaamme myös 100 pistettä laadukkaista kommenteista Puheenaiheisiin, joten älä arastele vaan anna mielipiteesi rohkeasti!

Huom. Toluna pidättää oikeuden päättää mille julkaisuille jakaa pisteitä. Pisteiden jaossa voi mennä muutamasta päivästä noin viikkoon. Lomakausien aikana pisteiden jaossa voi mennä hieman pidempään.

Toivottavasti nämä pienet vinkin auttavat sinua eteenpäin laadukkaan sisällön luomisessa!

Näkemisiin pian sivustolla,

Toluna-Tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: