Jaa musiikkisi kanssamme ja voita 15 000 pistettä!

Hyvä Tolunalainen,

Mitä musiikkia kuuntelet? Haluamme tietää! Ota kuva levystä, radiosta tai vaikka iPodista jota kuuntelet, ja osallistu uuteen Instagram ja Twitter-kisaan tägillä #TolunaMusic! Kuten aina, kaksi voittajaa vie kotiin 15 000 pistettä kukin – yksi voittaja valitaan Instragramissa ja toinen Twitterissä.

Instagram_Music FI

Osallistuaksesi:

  • Seuraa @Toluna Instagramissa tai Twitterissä
  • Ota kuva kuuntelemastasi musiikista (vaikkapa konsertista jossa olet käynyt hiljattain) ja lataa se Twitteriin tai Instagramiin.
  • Merkitse kuvasi tägillä #TolunaMusic

Tämä kilpailu on vain Instagramin ja Twitterin käyttäjille. Julkaise kuvasi lokakuun 1. – 31. välillä.

Meillä on ilo julkistaa #TolunaFriends-kisan voittajat. Satojen hellyttävien kuvien joukosta valitsimme voittajiksi julkaisut käyttäjiltä , @beertardelli (Instagram) ja @Hellen_JCooper (Twitter). Onneksi olkoon! Molemmat voittajat saavat 15 000 pistettä!

instagram winner _beertardelli

twitter winner

Onnea #TolunaMusic-kisaan ja näkemisiin pian sivustolla!

Terkuin,

Toluna-Tiimi

*Kisan säännöt: Voittaja valitaan sattumanvaraisesti sääntöjä noudattaneiden joukosta. Osallistujalla tulee olla Toluna-tili, tai hänen tulee olla halukas luomaan tili, jolle voitetut pisteet hyvitetään. Pisteet hyvitetään voittajalle viiden päivän sisällä voiton julkistamisesta, ja hänelle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Julkaisut eivät saa sisältää säädytöntä, loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, totuudenvastaista​​, harhaanjohtavaa tai yksityisyyttä rikkovaa kieltä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: