Kehu matkoillasi ja voit voittaa 15 000 pistettä #TolunaTravel-kilpailussa

Hyvä Tolunalainen,

Minne matkasit tänä kesänä? Kanarian aurinkoon vai mökille? Lataa matkakuva tältä kesältä (esim. maisema, muistomerkki tai vaikka kulkuväline jota käytit) ja osallistu uuteen Instagram ja Twitter-kisaan tägillä #TolunaTravel! Kuten aina, kaksi voittajaa vie kotiin 15 000 pistettä kukin – yksi voittaja valitaan Instragramissa ja toinen Twitterissä.

Toluna_Travel_FI

Osallistuaksesi:

  • Seuraa @Toluna Instagramissa tai Twitterissä
  • Valitse kuva matkoiltasi ja lataa se Twitteriin tai Instagramiin. Lisää kuvaus.
  • Merkitse kuvasi tägillä #TolunaTravel

Tämä kilpailu on vain Instagramin ja Twitterin käyttäjille. Julkaise kuvasi elokuun 1. – 31. välillä.

Meillä on ilo julkistaa #TolunaPets2-kisan voittajat. Satojen hellyttävien kuvien joukosta valitsimme voittajiksi julkaisut käyttäjiltä @davi411c (Instagram) ja @silkywaytomars (Twitter). Onneksi olkoon! Molemmat voittajat saavat 15 000 pistettä!

tolunapets2 ig winner

tolunapets2 tw winner

Onnea #TolunaTravel-kisaan ja näkemisiin pian sivustolla!

Terkuin,

Toluna-Tiimi

*Kisan säännöt: Voittaja valitaan sattumanvaraisesti sääntöjä noudattaneiden joukosta. Osallistujalla tulee olla Toluna-tili, tai hänen tulee olla halukas luomaan tili, jolle voitetut pisteet hyvitetään. Pisteet hyvitetään voittajalle viiden päivän sisällä voiton julkistamisesta, ja hänelle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Julkaisut eivät saa sisältää säädytöntä, loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, totuudenvastaista​​, harhaanjohtavaa tai yksityisyyttä rikkovaa kieltä.

Advertisement

One response to “Kehu matkoillasi ja voit voittaa 15 000 pistettä #TolunaTravel-kilpailussa”

  1. Kari Salo says :

    Kotoa Espoosta Vantaalle, Vaikka Saarijärvelle olisin halunnut..

%d bloggaajaa tykkää tästä: