Näytä karvaiset kaverisi #TolunaPets2-kisassa!

Hyvä jäsen,

Onko sinulla lemmikki? Nyt voit esitellä lellikkisi maailmalle! Ota kuva kissastasi, koirastasi tai vaikkapa kanistasi ja osallistu kuvallasi #TolunaPets2 -kisaan! Kuten aina, kaksi voittajaa vie kotiin 15 000 pistettä kukin – yksi Instagramissa ja toinen Twitterissä.

TolunaPets2_FI

Osallistuminen on helppoa:

  1. Seuraa @toluna Instagramissa tai Twitterissä
  2. Ota kuva lempikirjastasi tai kirjasta jota olet nyt lukemassa!
  3. Merkitse kuvasi tägillä #TolunaPets2
  4. Sekä Twitterissä että Instagramissa, sinun tulee seurata @Toluna pätevöityäksesi

Julkaise kuvasi ennen 31.7.2015.

Meillä on myös ilo julkistaa toukokuun #TolunaBooks-kisan voittajat:

@wonderbookland

instagram winnerr

 

ja @StephMWard 

twitter winner

 

Onneksi olkoon!

Kesäterveisin,

Toluna-Tiimi

*Kisan säännöt: Voittaja valitaan sattumanvaraisesti sääntöjä noudattaneiden joukosta. Osallistujalla tulee olla Toluna-tili, tai hänen tulee olla halukas luomaan tili, jolle voitetut pisteet hyvitetään. Pisteet hyvitetään voittajalle viiden päivän sisällä voiton julkistamisesta, ja hänelle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Julkaisut eivät saa sisältää säädytöntä, loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, totuudenvastaista​​, harhaanjohtavaa tai yksityisyyttä rikkovaa kieltä.

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: