Lukutoukka! Voita 15 000 pistettä #TolunaBooks-kisassa

Hyvä jäsen,

Mikä on viimeisin kirja, jota et ole malttanut laskea käsistä? Jaa kanssamme kuva lempikirjastasi tai kirjasta, jota olet nyt lukemassa ja voit voittaa 15 000 pistettä! Valitsemme yhden voittajan sekä Instagramissa että Twitterissä.

Instagram Toluna Books_FI

Osallistuminen on helppoa:

  1. Seuraa @toluna Instagramissa tai Twitterissä
  2. Ota kuva lempikirjastasi tai kirjasta jota olet nyt lukemassa!
  3. Merkitse kuvasi tägillä #TolunaBooks
  4. Sekä Twitterissä että Instagramissa, sinun tulee seurata @Toluna pätevöityäksesi

Julkaise kuvasi ennen 30.6.2015.

Meillä on myös ilo julkistaa toukokuun #TolunaDinner-kisan voittajat:

@saretta1979 Instagramin osallistujista ja @LisbethGlud Twitterin osallistujista. He kukin saavat 15 000 pistettä. Onneksi olkoon!

instagram winner

 

twitter winner

Kiitos myös kaikille osallistujille!

Näkemisiin pian sivustolla, Instagramissa tai Twitterissä 🙂

t: Toluna-Tiimi

*Kisan säännöt: Voittaja valitaan sattumanvaraisesti sääntöjä noudattaneiden joukosta. Osallistujalla tulee olla Toluna-tili, tai hänen tulee olla halukas luomaan tili, jolle voitetut pisteet hyvitetään. Pisteet hyvitetään voittajalle viiden päivän sisällä voiton julkistamisesta, ja hänelle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Julkaisut eivät saa sisältää säädytöntä, loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, totuudenvastaista​​, harhaanjohtavaa tai yksityisyyttä rikkovaa kieltä.

 

Advertisement

One response to “Lukutoukka! Voita 15 000 pistettä #TolunaBooks-kisassa”

  1. Taina Kurikka says :

    Kate Mortonin kirja Hylätty puutarha vei mukanaan. Jokainen luku jäi mukavasti kutkuttamaan, mitä seuraavaksi. Olen lainannut kirjaani kavereilleni ja jokainen on maininnut kutkuttavan tunteen, mitä sitten.

%d bloggaajaa tykkää tästä: