Uusia muutoksia Tolunassa

Hyvä jäsen,

Kuten varmaan olet jo huomannut, Toluna.com-sivu on uudistunut!

Nyt kirjautuessasi tai ilmoittautuessasi Tolunaan, näet upouuden, visuaalisesti parantuneen sivun. Kuten ennen, pääset tilillesi klikkaamalla oikean yläkulman ”kirjaudu sisään”-linkkiä.

landingpage

Kun kirjaudut sisään, voit lukea yhteisön viimeisimmät uutiset uudessa ilmoituslaatikossa. Ilmoituslaatikko on profiilikuvasi alla, kotisivun oikealla puolella.

news box

Matkan päällä olevat jäsenemme voivat nyt selata Toluna.com-sivua älypuhelimessa. Kun navigoit mobiililaitteella Toluna.com-sivulle, Toluna muuntaa ruudun automaattisesti sopivan kokoiseksi.

FI Mobile View

 

Toivottavasti pidät näistä uudistuksista. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa, kirjoita suoraan tähän Puheenaiheeseen sivustollamme.

Nähdään pian,

Toluna-Tiimi

 

 

Advertisement

5 responses to “Uusia muutoksia Tolunassa”

 1. ari musta says :

  moi! en tykkää jatkuvista uudistuksista, meni äsken todella pitkään että sain lahjakortin tilattua, ja sitä ei saa enää kuin sähköpostilla, itselläni ei ole tulostinta, joten hankalaksi menee, lahjakortin lähettäminen maksaa 4 euroa eli melkein kolmasosa kortin arvosta, sivuilta ei löydy kovin helposti enää mitään ja käyttäminen vaikeutuu koko ajan, miksi ei ilmoiteta sähköpostiin kun lahjakorttitilaus on käsitelty, meni todella kauan edellisessä käsittelyssä, ja luovuin jo toivosta että se joskus sieltä tulee, nyt sitten vahingossa vilkaisin ja siellähän se oli odottamassa, on ollut jo kesäkuusta lähtien tilauksessa

  • Toluna says :

   Ikävä kuulla, että uusi sivusto on mielestäsi vaikeakäyttöinen. Välitämme mielipiteesi eteenpäin sivustoa kehittävälle tiimille. Lahjakortin lunastaminen on täysin maksutonta, emme suinkaan veloita lahjakortin lunastamisesta. Lunasta lahjarkorttisi loppuun saakka presentcard.fi-sivulla, ja ilmoita tukipalveluun mikäli lahjakorttisi ei ole 15 euron arvoinen. Toivon mukaan saamme pian käyttöömme ilmoitusviestin, joka kertoo käyttäjille kun palkinto on saapunut tilille. Sitä odotellessa, kiitos kärsivällisyydestä!

   • ari musta says :

    lahjakortin lähettämisestä pyydettiin 4 euroa postikuluja, joten oli pakko ottaa sähköpostilahjakortti, sain se töissä tulostettua.

 2. ronja says :

  Kivan oloinen

%d bloggaajaa tykkää tästä: