Spotlight-voittaja: käsinveistetty keinuhevonen

Hyvät jäsenet,

Viimeisimmässä Spotlight-kisassa kysyimme seuraavaa: ”Mikä on paras saamasi syntymäpäivälahja?”

Saimme taas paljon mielenkiintoisia ja hellyttäviä vastauksia, oli hienoa lukea mitä kaikkea lahjaksi oli keksitty. Valitsimme voittajaksi jäsenen nattvinden, jonka vastaus lämmitti:

Ikimuistoisin lahja lienee käsinveistetty keinuhevonen. Olin vasta muutaman vuoden vanha, mutta pidin hevosista ja riemastuin suuresti tämän nähdessäni. Komea ilmestys muistutti suuresti esikuvaansa ruunikkoa, puuhevon häntä oli tehty aidoista jouhista ja sillä oli erilliset valjaat ja satula solkineen. Oli varsin vankkatekoinen, kesti vuosikaudet ja kestänee omallekin jälkikasvulle. Harmi vain, ettei hevon tekijä enää ole sitä päivää näkemässä, kun jo toinen sukupolvi nousee ratsaille aikanaan ja keinuu kohti uusia seikkailuja uskollisen luottoratsunsa matkassa. Toistaiseksi ruunikko lepää tallissaan maalla.

keinuhevonen
Onneksi olkoon jäsenelle nattvinden, joka saa tililleen 5000 pistettä! Voitte onnitella häntä hänen seinällään!

Pysykää kuulolla seuraavaa kisaa varten.

t: Toluna-Tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: