Lisää uutta Palkintokeskuksessa

Hyvä jäsen,

Palkintokeskuksen valikoimamme kasvaa. Meillä on nyt ilo lisätä seuraavat palkinnot valikoimaamme:

 

mytrendyphone_logo

TRENDIKKÄÄT KÄNNYKKÄVARUSTEET – Täältä löydät laajan valikoiman korkealaatuisia kännykkä-ja älypuhelinvarusteita, sekä varusteita tietokoneille, iPadille, iPodille ja tableteille. MyTrendyPhone myy myös valikoiman TV & HiFi-laitteita ja varusteita, toimistolaitteita ja autovarusteita.

CoolStuff-Logo-Horisonell

POHJOISMAIDEN MAKEIMMAT VEMPAIMET – Coolstuff tarjoaa asiakkailleen markkinoiden hassuimmat,
hulluimmat ja hyödyllisimmät vempaimet. Sivustolta löytyy mm. teknologia-, koti- ja puutarha-, harraste- ja pelivempaimia. Voit jopa löytää ruoka-ja juomavempaimia. Coolstuffissa löydät tavaroita joita et tiennyt tarvitsevasi!

 

kellot

Kellot.fi tähtää tarjoamaan laajimman valikoiman korkealaatuisia kelloja parhaimmalla hinnalla. Korkealuokkaiset tuotteet ja erinomainen asiakaspalvelu ovat yrityksen kulmakivi.

pizzaonline

TAKE AWAY SUOMESSA JA RUOTSISSA – Herkullinen ateria vain klikkauksen päässä! Pizza-online on maanlaajuinen take away-sivusto Suomessa ja Ruotsissa. Täältä löydät take away-aterioita joka lähtöön. Valitse yli 1060 ravintolan joukosta. Tilaa, nojaa taakse ja odota kotiinkuljetusta.

WhiteAway DK FI_113_72

KAIKKI KODINKONEET – WhiteAway on kodinkoneiden asiantuntija, joka myy myös laajan valikoiman puutarha-, kotitalous-ja harrastetuotteita, kuten esimerkiksi polkupyöriä, puutarhahuonekaluja, kuntoiluvarusteita ja muuta. WhiteAwayn varastosta löytyy mm. brändit Bosch, Siemens, Whirlpool, Electrolux, Miele.

tailorstore
MITTATILAUSPAIDAT – Tailor Store tarjoaa asiakkailleen eksklusiivisia brändejä ja mittatilaustuotteita. Tästä liikkeestä löydät kaikenlaisia vaatteita ja varusteita mittatilauksena, ja voit jopa suunnitella oman kauluspaitasi. Tailor Storella on liikkeitä Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

 

Toivottavasti olet yhtä innoissasi näistä palkinnoista kuin me!

Näkemisiin pian sivustolla,

t: Toluna-Tiimi

 

 

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: