Tule palkituksi ajastasi ja osallistumisesta

Hyvä jäsen,

Toluna testaa uutta toimintoa, jonka avulla voit ansaita pisteitä  aloittamastasi kyselystä* – vaikket pätevöityisikään kyselyyn!

blog post

Tämä toiminto palkitsee käyttämäsi ajan niistäkin kyselyistä, joita et ole saattanut loppuun saakka. Toiminto on yksinkertainen: jos aloitat kyselyn, mutta et kuulu kohderyhmään tai kyselyn kiintiö on jo täyttynyt, saat joissakin tapauksissa automaattisesti 30 pistettä Toluna-tilillesi.

Tämä toiminto on upouusi ja vielä beta-vaiheessa, ymmärrämme että sinulla voi olla lisäkysymyksiä. Pidämme sinut ajan tasalla uudistuksista ja parannuksista toimintoon, ja olemme innoissamme tästä uudesta tavasta ansaita pisteitä Tolunassa!

Näkemisiin pian,

t: Toluna-Tiimi

 

*Bonuspisteet jaetaan tietyille kyselyille tietokannassamme, kaikki kyselyt eivät pätevöidy hyvitykseen. Bonuspisteet saapuvat automaattisesti tilillesi kyselyyn osallistumisen jälkeen. Jos pätevöidyt kyselyyn, saat täyden pistemäärän Tolunan yleisten odotusaikojen mukaisesti, eikä lisäbonusta jaeta.

Advertisement

One response to “Tule palkituksi ajastasi ja osallistumisesta”

  1. Susanna Laitinen says :

    Kuulostaapa reilulta.Yrityskin palkitaan 🙂

%d bloggaajaa tykkää tästä: