Instagram syksy-kilpailu: Voita 10 000 pistettä

Hyvät jäsenet,

Kiitos kaikille, jotka osallistuivat Halloween Instagram-kisaan (#tolunahalloween). Saimme hienon palautteen yhteisöltämme, ja oli mahtavaa nähdä jäsentemme Halloween-juhlahenki. Onnittelut kisan voittajalle, jäsenelle bookdrinker

Tässä ovat seuraavan Instagram-kisamme tiedot:

fall2.fw

Osallistuaksesi*:

  1. Seuraa @Toluna Instagramissa
  2. Julkaise kuva lempiasiastasi syksyllä
  3. Merkitse kuvasi tägillä  #Tolunafall

Voit osallistua tähän kisaan yksinomaan Instagramissa. Julkaise kuvasi ennen 15.11.2013 klo 21.00.

Onnea kaikille osallistujille!

Näkemisiin pian sivustolla,

Toluna-Tiimi

*Kisan säännöt: Voittaja valitaan sattumanvaraisesti sääntöjä noudattaneiden joukosta. Osallistujalla tulee olla Toluna-tili, tai hänen tulee olla halukas luomaan tili, jolle voitetut pisteet hyvitetään. Pisteet hyvitetään voittajalle 18.11.2013 ja hänelle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Julkaisut eivät saa sisältää säädytöntä, loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, totuudenvastaista​​, harhaanjohtavaa tai yksityisyyttä rikkovaa kieltä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: