Spotlight: Mikä ihmisiä vaivaa?

Hyvät Tolunalaiset,

Emme saaneet paljon Spotlight-suosituksia viime viikolla, joten päätimme palkita sisällön, joka oli erittäin suosittu viime kuun puolella.

Onnittelut jäsenelle Rainwolf68, jonka Puheenaihe ”Mikä ihmisiä vaivaa?” sai vilkasta keskustelua aikaan.

spotlight

Tässä muutama pohdinta jäseniltämme:

Uskon kiireisen ja suorittamiskeskeisen elämäntavan vähentävän inhimillisyyttä. Ihmisillä ei ole aikaa ajatella muita ja toisaalta sitä on liikaa ajatellakseen itseään. Myös erilaiset mielenterveysongelmat lisääntyvät ja teollistumisen myötä ruoka jota syömme on jo alkanut muuttamaan perimäämme. Uskon siis ulkoisten tekijöiden (stressi) ja sisäisten (ravinto) olevan osa tätä ongelmaa. Tiivistettynä.

Yksi aikakausi lähenee loppuaan. Eletään kerskakulutuksen aikaa, niinkuin antiikin Roomassa. Väkivallasta on tullut kansanhuvi, vrt. Gladiaattorit, Kokkeja arvostetaan korkealle ja ruoasta tehdään ylellisyys, vrt. antiikin Rooman ruokamässäilyt, suuret tuloerot, kaikki valta suurimmilla monikansallisilla yrityksillä ja varsinkin pankeilla, köyhyyttää toisella laidalla, piittamatonta ahneutta toisella. Lait on säädetty suurimpien pankkien/yritysten taloudellisten intressien mukaisesti -> lailliset päivänvalossa tehtävät petokset. Nämä kaikki ovat toistuneet historian aikana ja kyseiset aikakaudet eivät ole päättyneet kovin nätillä tavalla. Lisäpainetta tuo n.60 vuoden päästä loppuvat luonnonvarat.

Muistutamme, että Spotlight-voittajamme saavat 5000 pistettä Toluna-tililleen mielenkiintoisen sisällön luomisesta. Pisteet saapuvat voittajan tilille maksimissaan 4 viikon viiveellä.

Osallistu keskusteluun sivustollamme! Mikä oli suosikkiaiheesi viime/tällä viikolla? Kommentoi tähän Puheenaiheeseen.

Terveisin,

Toluna-Tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: