Hyviä uutisia! Pisteesi saapuvat nyt nopeammin!

24-hours-logo

Hyvä jäsen,

Meillä on ilo ilmoittaa että kyselypisteiden 24 tunnin saapumisaika on lanseerattu!

Ennen pisteiden saapumista sai odottaa useamman viikon. Nyt pisteet saapuvat tilillesi 24 tunnin jälkeen kyselyn täyttämisestä! Toivomme, että tällä uudella toiminnolla motivoimme sinua osallistumaan useampaan kyselyyn, sillä toiminnon myötä voit nyt lunastaa palkkiosi nopeammin kuin ennen!

Huomioithan, että joistain erikoiskyselyistä emme voi antaa sinulle pisteitä vuorokauden sisällä, sillä asiakkaamme haluavat tarkastaa niiden vastaukset ennen pisteiden luovuttamista. Myös yli 8000 pisteen kyselyistä emme luovuta pisteitä 24 tunnissa. Jos sinulla on kysyttävää, tukikeskuksemme vastaa kysymyksiisi mielellään!

Näkemisiin pian Toluna-sivustolla,

Toluna-Tiimi

2 responses to “Hyviä uutisia! Pisteesi saapuvat nyt nopeammin!”

  1. Sievilä says :

    Mistä näen pisteeni ja mitä hyödyn niistä?

    • Toluna says :

      Hei! Näet pisteesi Toluna-tililläsi käyttäjätunnuksesi alta (oikea ylälaita). Kun olet kerännyt tarpeeksi pisteitä (alk. 20 000 pistettä) voit lunastaa palkintoja, jotka löytyvät Palkintokeskuksessasi (myös Toluna-tililläsi, sivulla http://fi.toluna.com/rewards)

%d bloggaajaa tykkää tästä: