Paypal-palkkion pistekynnystä alennettu

Hyviä uutisia!

Voit nyt lunastaa ensimmäisen rahapalkintosi 20 000 pisteellä! Saamamme palautteen mukaan 40 000 pisteen kynnys oli vaikea saavuttaa niille, jotka osallistuivat kyselyihimme harvemmin. Päätimme kuunnella käyttäjiämme ja laskimme  palkkiokynnyksen
20 000 pisteeseen, joilla voit nyt lunastaa 5 euroa.

Paypal

Ottaaksemme käyttöön tämän uuden palkkiosumman olemme valitettavasti joutuneet torjumaan Paypal-lunastukset jotka on tehty 24. heinäkuuta ja tämän päivän välisenä aikana. Jos olet yksi näistä käyttäjistä, ei huolta! Pisteesi ovat palanneet tilillesi, ja voit joko lunastaa niillä kaksi 5 euron arvoista Paypal-siirtoa, tai 15 euron arvoisen Presentcard-lahjakortin.

Toivomme, että olette iloisia mahdollisuudesta ansaita rahaa pienemmällä pistemäärällä!
Näkemisiin sivustolla!

Terkuin,

Toluna-Tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: