Ja vielä uusi palkkio Tolunassa!

Arvoisat jäsenet,

Vähän aikaa sitten otimme Paypal-valuutan käyttöön palkintovaihtoehtona. Nyt jos käväiset Palkintokeskuksessa voit löytää palkintovaihtoehtojen joukosta myös Toluna-merkkisen USB-muistitikun! Tämän käytännöllisen 2 GB:n muistitikun voi lunastaa vain 25 000 pisteellä, eli nyt voit saada käsin kosketeltavaa vastinetta ajallesi nopeammin!

Toluna muistitikkuMuistitikun mitat ovat 59mm x 22mm, ja siihen mahtuvat kätevästi tärkeimmät  asiakirjasi, musiikkisi, videoita ja muita tiedostoja. Muistitikku saapuu valmistajalta elinikäisellä takuulla!

Tiimimme lähettää USB-tikun kotiosoitteesi n. 4-6 viikon kuluttua tilaamisesta.

Onko sinulla jo kasassa 25 000 pistettä? Tilaa USB-tikkusi Palkintokeskuksessa jo tänään!

Näkemisiin pian sivustolla,

Toluna-Tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: