Toluna Spotlight – kiinnostavat sisällöt valokeilaan

Hyvät jäsenet,

Ensi viikolla julkaisemme uuden viikottaisen Toluna Spotlight – erikoisartikkelin, jonka tarkoituksena on lähentää yhteisömme jäseniä tuomalla valokeilaan mielenkiintoisia ja suosittuja sisältöjä sivustollamme.

Image

Joka viikko tiimimme koluaa sivuston etsien mielenkiintoisia Puheenaiheita, Äänestyskyselyitä, Kamppailuja tai Peukkuäänestyksiä, jotka ovat herättäneet keskustelua. Valitsemme näistä julkaisuista parhaimman, ja kirjoitamme siitä erikoisartikkelin täällä blogissamme. Näin voit helposti löytää viikon laadukkaimman julkaisun.

Parhainta kaikessa, jäsen jonka julkaisusta kirjoitetaan artikkeli palkitaan 5000 pisteen bonuksella! Bonuspisteet saapuvat jäsenen Toluna-tilille noin kuukauden sisällä erikoisartikkelin julkaisusta.

Koska Tolunassa haluamme ennen kaikkea kuulla sinun äänesi, voit suositella meille suoraan laadukkaita julkaisuja, jotka mielestäsi ansaitsevat olla valokeilassa.  Ilmoita suosituksesi kommentoimalla tätä Puheenaihetta, tai lähettämällä viestin Toluna Tiimin seinälle.

Jos julkaisusi pääsee Spotlight-artikkeliin, ilmoitamme sinulle siitä suoraan sähköpostitse tai viestillä Tolunan seinällesi.

Odotamme innolla mielenkiintoisia julkaisuja, joita tulette luomaan sivustollamme!

Pikaisiin näkemisiin,

t: Toluna-Tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: