Uusi palkkio Tolunassa!

Hyvät jäsenet,

Ilmoitamme riemulla, että tästä päivästä 18.7.13 lähtien voit muuntaa Toluna-pisteesi rahaksi Paypalin kautta!

Paypal on nyt yksi Palkintokeskuksen palkintovaihtoehdoista. Voit muuntaa 40 000 pistettä 15 euroksi, jotka lähetetään suoraan Paypal-tilillesi. Jos sinulla ei ole vielä Paypal-tiliä, käy luomassa itsellesi tili Paypalin sivulla klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

paypal

Ennen kuin voit muuntaa pisteesi, sinun tulee myös tallentaa Paypal-osoitteesi Tolunan tilitietoihisi. Navigoi valikkoon ”Tervetuloa [käyttäjätunnuksesi]”  ja sitten ”Tili”. Vasemmalta löydät ”Paypal-asetukset”. Ole hyvä ja anna meille Paypal-osoitteesi, jotta tiedämme minne lähettää rahasi.

Kun maksusi on saapunut Paypal-tilille, tulet saamaan Paypalilta viestin Paypalille rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen.  Huomioithan, että maksun prosessoiminen voi viedä maksimissaan 6 viikkoa. Tallennamme myös Paypal-maksusi tunnuksen Toluna-tilillesi (valikkoon ”Palkinnot”).

Voit käyttää Paypal-varojasi suoraan maksuvälineenä tai vaihtoehtoisesti siirtää rahat pankkitilillesi (siirto tulee tehdä Paypal-sivustolla, ei Tolunassa).

Jos sinulla on kysyttävää, tukipalvelumme on valmiina vastaamaan.
Näkemisiin Toluna-sivustolla!

Terkuin,

Toluna-Tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: