Päivitetty Toluna 3.0 versio

Hyvät jäsenet,

Hiljattain olette ehkä huomanneet uusia juttuja Tolunassa. Viimeisimmässä päivityksessämme lisäsimme hienoja toimintoja sivuillemme, paransimme jo olemassa olevia toimintoja ja korjasimme joitain ongelmia.

Mikä on uutta?

  • Olemme kehittäneet mahtavat tilastokaaviot, joiden avulla voit seurata Äänestyskyselysi suosiota. Tilastokaavioiden piirrosten avulla voit helposti analysoida Äänestyskyselysi tulokset! Kokeile tänään kotisivulla klikkaamalla tilastokaavio-ikonia minkä tahansa Äänestyskyselyn vasemmassa alanurkassa, Äänestyskyselyn varsinaisella sivulla klikkaamalla Tilastokaaviot-nappia (sinun täytyy ensin äänestää jotta voit nähdä kaaviot).

blog1

blog3

 

  • Nyt voit upottaa Äänestyskyselysi, Kamppailusi ja Peukkuäänestyksesi omaan blogiisi tai nettisivuusi! Klikkaa vain ‘+’ –ikonia sisältösi vasemmassa alanurkassa ja seuraa ohjeita.

blog4

blog5

  • Nettisivuilmoituksista on tullut näkyvämpiä, ja olemme laajentaneet ilmoituksia niin että nyt näet helpommin kaikki tärkeät uutiset, ja myös ketkä ovat osallistuneet luomaasi sisältöön. Ilmoitus-palkin löydät helposti oranssin laatikon luota, kuten näet alla olevassa kuvassa.

blog6

 

Ota meihin epäröimättä yhteyttä jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa. Toivomme, että pistät uudet toiminnot hyvään käyttöön!

Näkemisiin Toluna-sivuilla!

t: Toluna-Tiimi

%d bloggaajaa tykkää tästä: