Tolunan uudet sivut ovat matkalla!

Hyvät jäsenet,

Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme kohta valmiita paljastamaan uudelleensuunnitellut sivustomme! Olemme uudistaneet sivustot täysin ja tehneet mahtavia muutoksia.

Ennen kuin lanseeramme sivustot haluamme kertoa sinulle uusien Toluna.com sivustojen hienoista ominaisuuksista. Niihin totutteleminen saattaa viedä pikkuisen aikaa, mutta pitkällä tähtäimellä uskomme, että jännittävät muutokset tulevat hyödyntämään sekä sinua että koko Toluna-yhteisöä!

 

  • Ensimmäiseksi, haluaisimme esitellä virtuaalilahjasovelluksen nimeltä Gifties – joka tulee olemaan käytettävissä sekä Toluna.com-sivuilla että Facebookissa. Tämä mainio ohjelma on uusi tapa lähettää virtuaalilahjoja kavereillesi ja seuraajillesi kummallakin sivustolla, tai vaikkapa itsellesi sähköpostitse! Makea juttu on se, että joistakin Gifties-lahjoista tulee totta! Kyllä! Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulet valituksi voit saada valitsemasi lahjan kotiisi!  

 

  • Olemme parantaneet tapaa seurata ja tulla seuratuksi Toluna.com-sivuilla. Jos ryhdyt seuraamaan jotakuta, tämän jäsenen sisältö tulee näkymään personalisoidussa tapahtumavirrassasi – nimeltä Suositellut. Tämä parannettu ominaisuus kerää kaiken tiedon josta olet kiinnostunut yhteen paikkaan, mistä löydät seurattujen jäsenien sisältöjen lisäksi suosikiksi merkityt pikakyselyt ja keskustelut, ja myös Quick Votes-kyselyt! Mielestämme tämä toiminto tulee parantamaan Toluna-kokemustasi, antaen sinulle suoran pääsyn suosikkikeskusteluihisi.

 

 

 

  • Luovumme social reward pointspistejärjestelmästä. Tiedämme, että tämä jymyuutinen voi olla pettymys, mutta pistejärjestelmä ei ole toiminut haluamallamme tavalla. Sen alkuperäinen tarkoitus oli kannustaa käyttäjiä luomaan korkealaatuista sisältöä, mutta vaikutus oli valitettavasti useiden kohdalla päinvastainen. Tottahan toki tulet vielä ansaitsemaan pisteitä sponsoroitujen äänestyskyselyiden täyttämisestä.
  • Uusi tiedotejärjestelmä tulee kertomaan sinulle heti kun mm. uusia profiiliisi sopivia kyselyitä on saatavilla! Ne ponnahtavat Tolunan kojelaudan (tilisi etusivun) oikeassa yläkulmassa ja pääset niihin suoraan käsiksi yhdellä klikkauksella.  Tämä toiminto, uudistetun Kyselykeskuksen lisäksi, tulee helpottamaan sopivien kyselyiden löytämistä, ja muutenkin parentamaan tehokkuuttasi sivuilla!

   • Upouusi Kyselykeskus tulee helpottamaan pääsyäsi kyselyihin. Tämä sivu, josta tulet löytämään Tolunan Quick Survey-kyselyt sekä tavanomaiset pitkät kyselyt, tulee ilmoittamaan selkeästi kyselyistä ansaittavat pisteet. Näiden muutoksien johdosta tulet huomaamaan että osallistuminen ja mielipiteensä ilmaiseminen ei koskaan ole ollut helpompaa!
   • Uusi sanasto: Olemme vaihtaneet sanastoamme, jotta se olisi uusille käyttäjille selkeämpi. Huomioi seuraavat muutokset:

    Aihe
    tulee olemaan Puheenaihe
    Pikakysely tulee olemaan Äänestyskysely
    Aihepiirikyselyt tullaan tuntemaan nimellä Profiilikyselyt

    Sponsoroidut sisällöt (QuickVotes ja QuickSurveys) tulevat säilyttämään nimensä. 

     

 

Olemme todella innoissamme uusista sivustoista ja uskomme, että tulet pitämään niistä! Uusi Toluna tulee parantamaan mahdollisuuksiasi löytää sinulle sopivia kyselyitä, ja samalla tekemään Toluna-kokemuksestasi laadukkaamman. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä jos sinulla on kysyttävää tai palautetta uusista sivustoista. Selitämme mielellämme muutokset ja toivomme että tulet nauttimaan näistä muutoksista yhtä paljon kuin me!

Näkemisiin Toluna.com-sivustoilla,

Toluna-Tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: