iPhone 5 arvonnan esittely

Hyvät jäsenet,

Esittelemme ilolla  iPhone 5 arvonnan!

Mielessäsi ehkä liikkuu, kuka voitti  Microsoft Surface arvontamme joka päättyi pari päivää sitten? Ei huolta, otamme yhteyttä voittajiin pian, jotta saisimme heidän tietonsa ennen kuin esittelemme heidät maailmalle. Tiedote voittajista tullaan julkaisemaan seuraavien viikkojen aikana, kun Microsoft tabletti tulee virallisesti markkinoille!

Palataksemme iPhone 5 arvontaan – lahjoitamme 5 kappaletta tätä mahtavaa älypuhelinta, ja arvonta tulee oleman avoin joulukuun 31. päivään asti.  Älä odota vaan klikkaa alla olevaa kuvaa nyt osallistuaksesi arvontaan! Muistutamme, että jäsen joka saa kerättyä eniten arpalippuja tulee takuuvarmasti saamaan iPhone 5:n.

 

Hyvää onnea ja tavataan sivuillamme!

Toluna-Tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: