Samsung Galaxy S3

Hyvät jäsenet,

Älkää unohtako upeaa Samsung Galaxy S3- arvontaamme, joka on tällä hetkellä käynnissä! Sinulla on mahdollisuus voittaa uusi Samsung Galaxy S3 31. heinäkuuta 2012 saakka. Arvontaan osallistuminen on helppoa: muutat vain pisteitä arpalipukkeiksi!

Osta pisteilläsi niin monta arpalipuketta kuin haluat (1000 pistettä per lipuke). Kun erikoisarvontamme päättyy, arvomme 3 onnekasta voittajaa. Tarjoamme 4. Samsung Galaxy S3:n sille jäsenelle, jolla on eniten arpalipukkeita.

Mitä enemmän ostat lipukkeita sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa yksi uusimmista markkinoilla olivasta älypuhelimista! Kilkkaa tästä osallistuaksesi nyt!

Nähdäksesi arvonnan ehdot, klikkaa tästä.

Nähdään pian Toluna.com- sivustolla!

Toluna-tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: