Muistutus tarjoamistamme palkinnoista

Arvoisat jäsenet,

Kuten monet jo tietävätkin, Toluna muutti palkitsemisjärjestelmäänsä jokin aika sitten. Ilmoitimme tästä jo muutaman kerran, mutta haluaisimme vielä kerran nostaa asian esille.

Haluaisimme muistuttaa teitä siitä, että nyt voitte vaihtaa pisteitänne PresentCard.fin tarjoamaksi SuperLahjakortiksi vain 40 000 pisteellä. Lahjakortti on 15 euron arvoinen. Superlahjakortin voit käyttää yli 60 yhteistyömyymälässä. Alla muutama esimerkki.

Huomaathan, että palkinnon vastaanottamiseen saattaa mennä kahdeksan (8) viikkoa tilaushetkestä. Meillä on tällä hetkellä viivästyksiä lahjakorttien toimituksissa. Lähetämme kuitenkin lahjakortteja säännöllisin väliajoin, jotta tulevat tilaukset eivät häiriintyisi.

Vieraile PresentCardin sivuilla tästä tai mene suoraan sivuillemme muuntamaan pisteesi lahjakortiksi.

Nähdään sivustolla!

Terveisin,

Tolunan henkilökunta

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: