Lisää mahdollisuuksia ansaita palkintoja!

Jos sinulla on omat nettisivut tai blogi, voit ansaita rahaa houkuttelemalla uusia jäseniä ja levittämällä sanaa Tolunasta! Voit kertoa meistä perheellesi, ystävillesi ja kaikille niille ihmisille, jotka vierailevat nettisivuillasi tai lukevat blogiasi.

Tolunan mainostaminen nettisivuillasi on todella yksinkertaista ja se on helppo tapa ansaita hieman ylimääräistä samalla, kun kohoat ylemmäs Tolunan jäsenhierarkiassa.
Saat maksun joka kerta, kun yhteisömme saa uuden jäsenen sinun nettisivujesi kautta.
Olemme luoneet ThinkAction- nimisen alustan, jonka avulla voit helposti lisätä mainoksiamme nettisivuillesi. Voit valita laajasta bannerivalikoimastamme sen, joka sopii sinun sivuillesi parhaiten. ThinkAction- alusta on erittäin helppokäyttöinen eikä rekisteröitymisessä kestä hetkeäkään. ThinkActionin avulla myös näet, kuinka monta uutta jäsentä on liittynyt sinun ansiostasi ja kuinka paljon rahaa olet sillä ansainnut.

ThinkAction- alustan tarkoitus on lisätä internetin kautta ansaitsemasi rahan määrää. Meidän 24/7 avoinna oleva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Me tarjoamme loistavia palkintoja uusista jäsenistä ja maksamme sinulle automaattisesti 30 päivän välein PayPalin kautta, shekillä tai tilisiirrolla.
ThinkAction ei mainosta pelkästään Tolunaa. Internetissä on tarjolla on suuri määrä tutkimus- ja kyselykampanjoita, joihin mainostajamme voivat osallistua. Tämä puolestaan edelleen lisää kanssamme ansaitsemaasi rahamäärää.

Etsimme jatkuvasti uusia mainostajia! ThinkAction antaa meille mahdollisuuden kohottaa yhteistyömme ammatilliselle tasolle.

Hyödy siis Tolunan jäsenyydestäsi vieläkin enemmän ja liity ThinkActionin jäseneksi!

Ota yhteys ThinkAction tiimiin – admin@thinkaction.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: