Pisteiden voimassaoloaika

Hyvät jäsenet,

Työskentelemme tällä hetkellä pistejärjestelmämme kehittämisen parissa ja haluaisimme käyttää tilaisuuden hyväksi muistuttaaksemme jäseniämme pisteiden voimassaoloajasta. Kuten UKK- osiossa kerromme, pisteet, joita ei ole käytetty voimassaoloajan umpeutumiseen mennessä, poistetaan tililtä automaattisesti.

Maaliskuun 15. päivästä alkaen pisteiden voimassaoloaika on 16 kuukautta.

Pistevähennysten välttämiseksi jatka osallistumista kyselyihin ja sivuston toimintaan säännöllisesti. Muista myös tarkistaa tilisi saldo säännöllisin väliajoin ja tilaa tarvittaessa jokin palkinto laajasta valikoimastamme. Jos sinulla on kysyttävää palkinnoistamme tai pisteiden voimassaolosta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Ethän unohda, että jos tililläsi ei ole toimintaa kahdentoista peräkkäisen kuukauden aikana, pisteesi vähennetään tililtäsi kokonaisuudessaan.

Kannattaa käyttää pisteet heti mahdollisuuden tullen, jotta ne eivät vanhennu.

Muistathan tarkistaa säännöllisesti blogimme, johon lisäämme pian tietoa uusista palkitsemismenetelmistämme.

Nähdään sivustolla!

Tolunan henkilökunta

%d bloggaajaa tykkää tästä: