Lahjakorttien lunastus

Tekijä Toluna

Hyvät Tolunan jäsenet,

Haluamme muistuttaa kaikille miten lahjakorttien lunastaminen toimii sillä viimeaikoina olemme saaneet useita kysymyksiä koskien tätä asiaa.

Uuden systeemimme ansiosta tilaamasi lahjakortin ainutlaatuinen numero tulee näkyviin omalle Tolunan tilillesi noin kuukauden kuluttua siitä päivästä kun teit tilauksen. Emme lähetä sinulle siitä erikseen huomautusta joten sinun kannattaa pitää tiliäsi silmällä. Eli kun kirjaudut sisään, klikkaa ”Sinä” yläpalkista ja valitse alle ilmaantuvasta palkista ”Sinun lahjakorttisi”. Silloin näet kaikki lahjakorttisi rivissä ja lahjakorttisi numero on sanan ”Maksuohjeet” alla. Tämän numeron kanssa voit mennä sitten Presentcard.fi nettisivuille ja valita sieltä minkä lahjakortin haluat, tai tilata haluamasi lahjan osoitteesta cdwow.com, riippuen siitä minkä kortin olet tilannut.

Valitettavasti joskus lahjakorttiosastomme on kiireinen mutta normaalisti yritämme laittaa lahjakortin tunnuksen teille niin pian kuin suinkin mahdollista että pääsette nauttimaan hyvin ansaituista pisteistänne mitä pikimmin!

Mukavia shoppailuhetkiä!

Toivoo,
Toluna tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: