Hyvää Itsenäisyyspäivää Tolunan Suomen jäsenet!

Tekijä Toluna

Hyvät Tolunan Suomen jäsenet,

Toluna haluaa toivottaa kaikille teille erittäin hyvää Itsenäisyyspäivää maanantaina 6. joulukuuta 2010!

4. joulukuuta vuonna 1917 senaatti antoi itsenäisyysjulistuksen Suomen eduskunnalle. Kaksi päivää myöhemmin 6. joulukuuta 1917 eduskunta kokoontui ja hyväksyi esityksen. Suomesta tuli itsenäinen.

Suomen itsenäisyyspäivänä tunnelma on hiljainen, sitä ei juhlita karnevaalein eikä riehuen. Pikemminkin vietetään rauhallinen päivä kotona perheen kanssa ja sytytetään kynttilät, osuuhan itsenäisyyspäivämme keskelle pimeintä talvea. Haluaisimmekin täällä Tolunassa kuulla Aiheissamme ja Pikakyselyissämme kuinka te vietätte Itsenäisyyspäivää tänä vuonna ja mitä Itsenäisyyspäivän perinteitä vaalitte. Alapuolella erään Tolunan Suomen jäsenen tunnelmallinen kuvaus Itsenäisyyspäivän vietosta:

”Itsenäisyyspäivänä sytytämme ikkunalaudalle kynttilät. Syömme hyvin ja hartaasti, katselemme ehkä tuntemattoman sotilaan (jonkin version) ja luonnollisesti hieman myös Linnan juhlia!” *kiiminkijoki*

Toivomme että pääsette kaikki viettämään mukavan päivän mukavien puuhien parissa. Rattoisaa itsenäisyyspäivän viettoa kaikille Suomalaisille!

Toivottaa,

Toluna tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: