Teknisten ongelmien päivitys testituote sivuilla

Hyvät Tolunan jäsenet,

Viimeisten viikkojen aikana meillä on ollut teknisiä ongelmia testituotteiden testaajien valinnan kanssa. Tämän takia jotkut jäsenet on valittu testaajiksi moniin peräkkäisiin tuotetesteihin.

Haluaisimme vakuuttaa teille kaikille että otamme tämän asian vakavasti ja yritämme parhaillaan selvittää asian, niin että kaikki jäsenet jotka ilmoittautuvat tuotetestaajiksi saavat mahdollisuuden tulla valituksi.

Haluaisimme myös muistuttaa kaikkia siitä että meillä on vain rajoitettu määrä tuotteita mutta suuri määrä tuotetestaajiksi pyrkijöitä, joten teemme parhaamme antaaksemme mahdollisuuden kaikille jäsenille jotka haluavat tuotetestaajiksi, testata haluamansa tuote.

Pahoittelemme tästä aiheutunutta vaivaa ja toivomme näkevämme teidät pian testituote sivuillamme!

Toluna tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: