Pisteiden voimassaolo

Kirjoitamme tänään muistuttaaksemme teitä tärkeästä tiedosta koskien Tolunan pisteitä. Kuten usein kysytyissä kysymyksissä on mainittu, pisteet ovat voimassa kaksi vuotta, ja ne on käytettävä tämän aikarajan sisällä.

Muistathan kuitenkin että kaikki Tolunan pisteesi eivät vanhene kahden vuoden kuluttua, vaan vain ne jotka ansaitsit kyseessä olevan kuukauden aikana, kaksi vuotta sitten. Esimerkiksi, jos ansaitsit 15 000 pistettä lokakuussa 2008, sitten seuraavat 45 000 pistettä marraskuun 2008 ja lokakuun 2010 välisenä aikana, saldosi olisi 60 000 pistettä. Jos lokakuun lopussa 2010, et ole käyttänyt pisteitäsi, et siis menetä koko saldoasi vaan ainoastaan ensimmäiset 15 000 pistettä edellisestä lokakuusta. Jos kuitenkaan et käy Tolunan tililläsi yhtäjaksoisesti kokonaiseen vuoteen, silloin käyttäjäehtoihimme perustuen, menetät kaikki pisteesi.

Varmistaaksesi että et menetä yhtään Tolunan pisteitä, ole hyvä ja jatka säännöllistä osanottamista kyselyihin ja pikakyselyihin, ja tarkasta saldosi sekä palkkiosivusi usein, jotta voit lunastaa pisteesi jännittävinä palkintoina. Jos sinulla on kysymyksiä pisteiden vanhenemiskäytännöstä, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.

Viimeisenä, mutta ei vähäpätöisimpänä, ilmoitamme ilolla että viime viikosta alkaen, monien kyselyidemme pisteet annetaan nyt samana päivänä kun kysely on täytetty! Teidän palautteenne on ollut erittäin positiivista ja haluamme tiedottaa että aiomme alkaa soveltaa tätä käytäntöä yhä useammissa kyselyissä tulevaisuudessa. Tällä tavalla, sinun ei tarvitse odottaa enää niin kauaa että pääset lunastamaan pisteesi arpalippuina tai lahjakortteina.

Tiedämme että jotkut jäsenistämme odottavat yhä pisteitä luomistaan suosituista aiheista ja yli 80 sanan mielipiteistä, jotka he ovat ansainneet elo- ja syyskuun aikana. Vakuutamme teille että jäljitämme yhä näitä pisteitä systeemissämme, eivätkä ne ole kadonneet. Teknikkomme tekevät töitä selvittääkseen tämän ongelman niin pian kuin mahdollista. Pidämme teidät ajan tasalla tämän asian kanssa kunhan päivityksiä tulee ja lopullinen ratkaisu löytyy.

Nähdään pian sivuillamme!
Toluna tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: