Ciao Surveys- jäsenet, tervetuloa Toluna Suomen viralliseen blogiin!

Tervetuloa Ciao Survey jäsenet!

Toluna.com on korvannut Ciao Surveys nettisivut. Jäsentietosi sekä palkintopisteesi on automaattisesti siirretty Tolunaan. Enää sinun ei tarvitse odottaa kutsua että voit antaa mielipiteesi! Kirjaudu sisään käyttämällä henkilökohtaista Ciao käyttäjänimeäsi tai sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi, ja kerro maailmalle mitä ajattelet!

Mitä Tolunan jäsenet voivat tehdä sivustoilla?

Osallistua kyselyihin! Vaikka olemme tehneet monia suuria muutoksia, kyselyt ovat yhä suuri osa Tolunaa; saat varmaankin ensimmäisen kyselykutsusi pian.
Luoda pikakyselyitä: pikakyselyt ovat suljettuja kysymyksiä joissa on tietty määrä mahdollisia vastauksia; pikakyselyiden vastaukset voivat olla joko yksi- tai monivalintaisia. Klikkaa tästä jos haluat luoda pikakyselyn nyt!
Luoda aiheita: aiheet ovat avoimia kysymyksiä; jäsenet voivat ilmaista mielipiteensä vapaassa tekstimuodossa. Klikkaa tästä jos haluat luoda aiheen nyt!

Voit lisätä YouTube videoita tai kuvia omista lähteistäsi, aiheisiisi ja pikakyselyihisi – ja koska Toluna yhteisö koostuu jäsenien pikakyselyistä, aiheista ja mielipiteistä, voit luoda niin monia kyselyitä kuin haluat – rajoja ei ole!

Anna äänesi kuulua: mielipiteet ovat jäsenien kirjoittamia vastauksia aiheisiin; jokainen jäsen voi ilmaista mielipiteensä jokaiseen aiheeseen.

Tutustuminen Tolunaan

Jotta tutustuminen Tolunaan olisi mahdollisimman helppoa, käytettävissäsi on monia resursseja sivuillamme:

1. Tolunan Tutoriaali antaa kokonaisvaltaisen selityksen siitä miten sivustoja voi käyttää ja sieltä löytyy myös monia käytännöllisiä vinkkejä; on erittäin suositeltavaa että käytät hetkisen tutoriaalin lukemiseen ennen kuin aloitat sivustojen käyttämisen.
2. UKK on hyvä tiedonlähde; siitä löytyy vastauksia yleisiin kysymyksiin joita Tolunan jäsenet ovat kysyneet
3. Blogi on paras tapa pysyä kärryillä viimeisimmistä Tolunan uutisista ja kuulutuksista; pääset Blogiin milloin vain käyttämällä Blogi-linkkiä joka on kaikkien sivujen alakulmassa, tai voit käyttää Uutis-linkkiä joka on Kotisivun alakulmassa, tai voit tilata RSS Uutiskirjeen.
4. Sivustojen Käyttäjäehdot ja Tietosuojakäytäntö antavat virallista tietoa jota tarvitset, ja niitä voi lukea milloin vain käyttämällä linkkejä jotka ovat kaikkien sivujen alakulmassa.
5. Yhteydenotto Tolunaan: jos et löydä tietoa mitä tarvitset mistään näistä lähteistä, voit ottaa yhteyttä Tolunaan klikkaamalla tästä.

Mitä minun pitäisi tehdä ensiksi?

Voimme suositella monia toimintoja joilla pääset alkuun:

1. Aihepiirikyselyt (aikaisemmalta nimeltään profiilikyselyt): näissä lyhyissä kyselyissä pyydämme sinua antamaan lisätietoa itsestäsi; tämä tieto auttaa meitä kohentamaan sivujemme sisältöä toiveidenne mukaiseksi, ja se lisää mahdollisuuksiasi tulla kutsutuksi kyselyihin jotka sopivat sinulle. Jokaisesta Aihepiirikyselyistä saat 300 Toluna pistettä, ja kun olet täyttänyt kaikki kyselyt saat palkkioksi 2000 pistettä! Klikkaa tästä jos haluat mennä henkilökohtaisiin Aihepiirikyselyihisi nyt, tai voit osallistua niihin milloin vain menemällä ”Sinä” osioon Tolunan sivuilla.
2. Julkinen profiilisi ja Tilisi asetukset: lisää profiilikuvasi, henkilökohtaiset tietosi ja muuta tilisi asetukset klikkaamalla tästä; pystyt muokkaamaan näitä asetuksia milloin haluat menemällä ”Sinä” osioon navigointipalkilta Kotisivuilla.
3. Sisällön etsiminen ja selaaminen sivuilla: Olet täyttänyt kaikki Aihepiirikyselysi, profiilisi on valmis… nyt on siis aika vastata muutamiin pikakyselyihin ja postittaa muutama mielipide! On useita tapoja miten voit löytää mielenkiintoisia aiheita ja pikakyselyitä Tolunassa:

• Käyttämällä ”Tutki” toimintoa navigointipalkissa, pääset helposti tutkimaan Uusimmat ja Suosituimmat aiheet ja pikakyselyt
• Voit myös käyttää ”Tutki” toimintoa niin että selaat eri sisältöä kategorioittain; klikkaa tästä niin näet kategorialistan
• Voit käyttää Kotisivun oikeassa yläkulmassa olevaa hakuikkunaa

Miten voin ansaita Toluna pisteitä ja mitä voin tehdä niillä?

Toluna pisteet ovat eräänlaista virtuaalivaluuttaa joita käytetään palkintoina Tolunan jäsenille eri toiminnoista ja aktiviteeteista. Nämä pisteet voidaan myöhemmin lunastaa lahjakortteina tai arpalippuina. Klikkaa tästä jos haluat tarkistaa pistesaldosi (vanha Ciao Surveys saldosi on automaattisesti siirretty Tolunaan), tai klikkaa tästä jos haluat lunastaa pisteesi.

Voit ansaita pisteitä monilla eri tavoilla Tolunassa:

• Sisällön suosiosta kerääntyvät bonukset annetaan niille jäsenille jotka luovat aiheita ja pikakyselyitä jotka aikaansaavat paljon vastauksia; tarkempaa selitystä kaivattaessa, ole ystävällinen ja lue Social Rewards osio Tolunan Tutoriaalista
• Tason ylenemisen johdosta kerääntyvät bonukset: jokainen Tolunan jäsen on tasolla joka heijastaa heidän luomansa sisällön suosiota, ja tämä mitataan muiden Toluna yhteisön jäsenten kautta. Tarkempaa selitystä kaivattaessa ole hyvä ja lue Social Rewards osio Tolunan Tutoriaalista
• Kirjoittamalla mielipiteitä (täytyy olla yli 80 sanaa pitkä, pisteet annetaan kuukausittain sen jälkeen kun kaikki mielipiteet on tarkastettu)
• Ottamalla osaa sponsoroituihin kyselyihin
Täyttämällä Aihepiirikyselyt (kertabonus)
• Ottamalla osaa nettikyselyihin
Kutsumalla ystäviä liittymään Tolunaan

Kuinka paljon pisteitä ansaitsen jokaisesta toiminnosta?

• Sisällön suosiosta ja tason ylenemisen johdosta ansaitut bonukset: ole hyvä ja lue Tolunan Tutoriaali josta löytyy tarkemmat tiedot. Muistathan kuitenkin että sisällön suosiosta saatavien pisteiden yläraja on 15,000 pistettä kuukaudessa.

• Mielipiteen kirjoittaminen: 100 pistettä (täytyy olla yli 80 sanaa pitkä, rajoitettu 5,000 pisteeseen kuussa)

• Sponsoroidut kyselyt: 15 – 150 pistettä, riippuen kysymysten määrästä

• Aihepiirikyselyt: 300 pistettä per kysely. Kertabonus 2,000 pistettä annetaan kun kaikki aihepiirikyselyt on täytetty

• Nettikyselyt: 3,000 – 15,000 pistettä tai enemmänkin (riippuen kyselyn pituudesta)

• Kutsu ystäväsi jäseneksi: 500 pistettä (annetaan jos kutsuttu ystävä täyttää hänelle lähetetyn rekisteröitymisen)

Kuten näet, Tolunassa on paljon tekemistä ja tutkimista; me toivomme että viihdyt sivuillamme ja odotamme innolla sinun ajatuksiasi, kommenttejasi ja pyyntöjäsi!

Nähdään nettisivuillamme,

Toluna tiimi

%d bloggaajaa tykkää tästä: