Oletko Facebookissa? Nyt voit ‘tykätä’ ja jakaa Tolunan aiheita!

’Tykkää’ nappula on Facebookin toiminto jonka tulet löytämään monilta nettisivuilta lähitulevaisuudessa; se on kiva uusi tapa suositella aiheita ja jakaa sivustoja sekä mielipiteitä Facebook ystäviesi ja koko maailman kanssa. Se on myöskin erinomainen tapa esitellä uusia jäseniä Tolunaan ja aikaansaada lisää ääniä sekä mielipiteitä!

Olemme lisänneet ’Tykkää’ nappulan kaikkiin Toluna.com sivujen pikakysely sekä aihe –sivuihin; Kun klikkaat ’Tykkää’ nappulaa, saavat Facebook ystäväsi tiedon siitä ’Uutiset’ sivullaan ja tuoreet toimintasi päivitetään myös omalla sivullasi, joten miksi et alkaisi jakaa sekä omiasi että muiden Toluna kavereidesi mielenkiintoisia puheenaiheita koko maailman kanssa!

Nähdään sivuillamme,

Tolunan tiimi

%d bloggaajaa tykkää tästä: