Miten voit hyödyntää Tolunan pisteitä? Kerää pisteitä ja vaihda ne lahjakorteiksi, CD wow- korteiksi tai arpalipuiksi!

Hei vaan Tolunan Suomi Yhteisö!

Vastauksena jäsenien keskusteluihin ja aihekyselyihin koskien Tolunan palkintoja, haluamme muistuttaa jäseniä tavoista joilla pisteistä voi nauttia. Pisteitä voi hyödyntää kolmella eri tavalla:

1. Vaihtamalla ne arpalipuiksi joka kuukautiseen 5000€’n arvontaan johon osallistuu jäseniä koko Toluna yhteisöstä ja joka kuukausi joku onnekas voittaa päävoittona tämän mukavan rahasumman. Arvonnassa on myös mukana pienempiä palkintosummia.

2. Vaihtamalla pisteet CD wow lahjakorteiksi joilla voit ostaa musiikkia tai filmejä kyseisestä nettikaupasta. Tämä on helppo ja hauska tapa jolla kaikki musiikin ystävät voivat nauttia pisteistä.

3. Vaihtamalla pisteet Presentcard lahjakorteiksi jotka käyvät useisiin eri liikkeisiin, elämyksiin ja palveluihin, kuten esimerkiksi tiettyihin vaatekauppoihin ja tavarataloketjuihin sekä kampaamoihin, elokuvateattereihin ja niin edelleen! Voit lukea lisää näistä monikäyttöisistä lahjakorteista nettiosoitteesta www.presentcard.fi

Jos haluat tarkempaa lisätietoja eri tavoista hyödyntää pisteitäsi, löydät sen Tuotetestit ja Palkinnot sivuilta, kun klikkaat ”palkintokumppanit” otsikkoa. Sieltä löydät pisteiden vaihtoon liittyvät neuvot ja eri palkintoihin tarvittavat pistemäärät.
Nauti Tolunan monipuolisista ominaisuuksista ja kuten aina – kommenttisi ja ehdotuksesi ovat enemmän kuin tervetulleita!
Nähdään pian Toluna sivustoilla!

Keväisin terveisin,
Toluna-tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: