Vastaava sisältö

Kirjoittaessasi pikakyselykysymystä tai aiheen otsikkoa lista vastaavankaltaisesta sisällöstä tulee automaattisesti näkyviin sivun oikealle laidalle. Tämän listan läpi käyminen on loistava tapa löytää pikakyselyitä ja aiheita, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Jos olet luomassa jalkapalloon liittyvää sisältöä on melko loogista ajatella, että jalkapallo on sinulle tärkeä aihe – miksi et siis saisi ääntäsi kuuluviin?

Toinen yhtä tärkeä syy käydä tämä lista läpi on se, että jäsenemme väsyvät saman kaltaisiin kysymyksiin vastaamiseen nopeasti. Jos luomaasi aihetta tai pikakyselyä vastaavaa sisältöä on jo olemassa sivustolla jäsenet, jotka ovat jo antaneet aiheesta mielipiteensä melko varmasti tulevat jättämään luomasi sisällön huomiotta. Tämä taas tarkoittaa sitä, että luomasi sisältö tulee saamaan vähemmän vastauksia mikä taas tarkoitttaa sitä, että sinä tulet ansaitsemaan vähemmän Social Rewards-pisteitä.

Nähdään pian Toluna-sivustolla,

Avner & Toluna-tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: