Vaihda käyttäjätunnuksesi – mutta vain kerran…

Oletko koskaan halunnut vaihtaa käyttäjätunnuksesi? Nyt se on mahdollista – mutta vain kerran. Teet sen näin:

  • Valitse “Sinä / Sinun tilisi” päävalikosta – tämä vie sinut sisäänkirjautumisteitoihisi
  • Syötä uusi käyttäjätunnuksesi
  • Klikkaa ”Lähetä”
  • Olet valmis!

Huomaathan, että voit vaihtaa käyttäjänimesi vain YHDEN KERRAN tiliä kohden. Käyttäjätunnuksen vaihto tulee suorittaa vain, jos koet sen auttavan yksityisyytesi suojelua – jos esimerkiksi valitsit käyttäjänimeksesi sähköpostiosoitteesi, etkä halua osoitteesi olevan näkyvissä suosittelemme käyttäjätunnuksen vaihtoa. Muuten suosittelemme pitämään vanhan käyttäjätunnuksesi, sillä niin Toluna-yhteisössä kuin muissakin yhteisöissä oma identiteettisi on tärkeä!

Nähdään pian Toluna-sivustolla,

Avner & Toluna-tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: