Tervetuloa Toluna Suomen viralliselle Blogille!

Tervetuloa Test & Vote-jäsenet!

Toluna.com on nyt korvannut Test & Vote-sivuston. Tilitietosi ja pisteesi on automaattisesti siirretty Tolunaan. Kutsua ei tarvita – kirjaudu sisään Test&Vote-tunnuksillasi ja kerro maailmalle, mitä mieltä olet!

Mitä Toluna-jäsenet voivat tehdä sivustolla?

 • Osallistua kyselyihin! Vaikka olemmekin tehneet suuria muutoksia sivustoomme kyselyt ovat yhä suuri osa Tolunaa. Tulet saamaan ensimmäisen kyselykutsusi pian.
 • Luoda pikakyselyitä: pikakyselyt ovat suljettuja kysymyksiä, joihin on annettu ennalta vastaukset. Pikakyselyyn voit valita yhden tai useammann vastauksen pikakyselystä riippuen. Klikkaa tästä luodaksesi pikakyselyn nyt!
 • Luoda aiheita: aiheet ovat avoimia kysymyksiä joihin jäsenet voivat antaa mielipiteensä vapaan tekstin muodossa. Klikkaa tästä luodaksesi aiheen nyt!

Voit lisätä pikakyselyihisi ja aiheisiisi Youtube-videoita tai kuvia mistä tahansa lähteestä. Voit luoda niin monta pikakyselyä ja aihetta kuin haluat!

 • Saa äänesi kuuluviin: mielipiteet ovat jäseniemme vastaus aiheisiin. Jokainen jäsen voi jättää yhden mielipiteen jokaiseen haluamaansa aiheeseen.

Tolunaan tutustuminen

Voidaksesi tutustua uuteen sivustoomme suosittelemme tarkistamaan seuraavat osiot:

 1. Toluna-tutoriaali sekä selvittää kattavasti kuinka voit käyttää sivustoa, että tarjoaa useita hyödyllisiä vinkkejä. Suosittelemme lukemaan tutoriaalinen ennen sivuston käyttämistä.
 2. Usein kysytyt kysymykset (FAQ) on hyvä tiedonlähde. Tässä osiossa olemme vastanneet yleisimpiin kysymyksiin, joita jäsenemme ovat esittäneet.
 3. Blogimme on paras tapa pitää yhteyttä uusimpiin Toluna-uutisiin ja ilmoituksiin. Pääset blogidivulle milloin tahansa klikkaamalla sivun alalaidassa olevaa Blogi-linkkiä. Voit myös tilata RSS-syötteemme.
 4. Yksityisyyssuojakäytännöstämme ja sivuston Käyttäjäehdoista löydät kaikki tarvittavat lakitiedot. Pääset molempiin osioihin million tahansa klikkaamalla sivun alalaidassa olevia linkkejä.
 5. Yhteyden ottaminen Tolunaan:  jos et löydä etsimääsi tietoa mistään näistä lähteistä voit ottaa yhteyttä Tolunaan klikkaamalla tästä.

Mitä tekisin ensin?

Tässä on muutamia ehdotuksia:

 1. Henkilökohtaiset aihepiirikyselyt (“Aiheet”): nämä lyhyet kyselyt tarjoavat meille lisätietoa sinusta ja mielenkiinnonkohteistasi. Nämä tiedot auttavat meitä mukauttamaan sivuston sisältö paremmin sinulle sopivaksi. Aihepiirikyselyt auttavat meitä myös valitsemaan sinulle sopivia kyselyitä. Jokaisesta täyttämästäsi aihepiirikyselystä ansaitset 300 pistettä ja kaikki aihepiirikyselyt täytettyäsi ansaitset 2000 pisteen bonuksen (huomaathan, että tämä bonus maksetaan vain kerran). Klikkaa tästä päästäksesi heti aihepiirikyselyosioon. Voit myös klikata “Aihepiirikyselyt” “Sinä”-valikosta million tahansa.
 2. Profiili- ja tiliasetukset: päivitä käyttäjäkuvaasi, henkilökohtaisia tietojasi ja tilitietojasi klikkaamalla tästä; voit muuttaa näitä asetuksia myös ”Sinä”-valikosta.
 3. Etsi ja selaa sisältöä: Aihepiirikyselysi ja profiilisi ovat valmiit… nyt on aika äänestää pikakyselyissä ja ataa mielipiteesi aiheisiin! Voit löytää mielenkiintoista sisältöä helposti:
 • Valitse “Selaa” päävalikosta nähdäksesi helposti uusia tai suosittuja pikakyselyjä ja aiheita.
 • Voit myös valita hakukategorian klikkaamalla tästä
 • Voit myös käyttää sivun oikeassa yläkulmassa olevaa hakuikkunaa
 • Selatessasi sisältöä tulet huomaamaan hakuikkunan alapuolella olevat tagit – klikkaa mitä tahansa tagia nähdäksesi vastaavaa sisältöä.

Kuinka voin ansaita Toluna-pisteitä ja mitä voin tehdä niillä?

Toluna-pisteet ovat virtuaalivaluuttaa, joilla palkitsemme jäsenemme eri tehtävistä. Toluna-pisteet voi vaihtaa rahaksi ja muiksi palkinnoiksi. Klikkaa tästä tarkistaaksesi pistesaldosi (aiemmat Test&Vote-pisteesi ovat automaattisesti siirretty Tolunaan), tai klikkaa tästä vaihtaaksesi pisteesi palkinnoiksi.

Voit ansaita Toluna-pisteitä monella eri tapaa:

 • Jäsenet, jotka luovat erittäin suosittua sisältöä ansaitsevat suositun sisällön bonuksia. Jos haluat yksityiskohtaisen selostuksen suositun sisällön bonuksista ole hyvä ja tarkista Social Rewards-osio Toluna-tutoriaalistamme.
 • Tasonetenemisbonus: jokaisella Toluna-jäsenellä on tietty sosiaalinen taso joka heijastaa heidän luomansa sisällön suosiota. Sisällön suosion määrittelevät muut jäsenet. Näet sosiaalitasosi kotisivullasi). Jos haluat yksityiskohtaisen selostuksen tasonetenemisbonuksista ole hyvä ja tarkista Social Rewards-osio Toluna-tutoriaalistamme.
 • Mielipiteiden kirjoittaminen (mielipiteen täytyy olla 80 sanaa pitkä tai enemmän ansaitaksesi pisteitä; jokainen mielipide tarkistetaan ennen pisteiden palkitsemista)
 • Online-kyselyihin osallistuminen

Kuinka monta pistettä ansaitsen jokaisesta tapahtumasta?

 • Suositun sisällön bonus/tasonetenemisbonus: ole hyvä ja tarkista Toluna-tutoriaalimme saadaksesi lisätietoa. Huomaathan, että voit ansaita enintään 15000 Social Rewards-pistettä kuukaudessa.
 • Mielipiteiden kirjoittaminen: 100 pistettä (mielipiteen täytyy olla vähintään 80 sanaa pitkä, enintään 5000 pistettä kuukaudessa).
 • Sponsoroidut pikakyselyt: 15 – 150 pistettä kysymyksien määrästä riippuen
 • Henkilökohtaiset aihepiirikyselyt: 300 pistettä per kysely. Täytettyessäsi kaikki kyselyt saat 2000 pisteen bonuksen (tämä bonus palkitaan vain kerran)
 • Online-kyselyt: 1000 – 15000 pistettä tai enemmän (kyselyn pituudesta riippuen)
 • Ystävän kutsuminen: 500 pistettä (palkitaan ystävän rekisteröidyttyä Tolunan aktiiviseksi käyttäjäksi

Kuten näet Tolunassa on paljon tehtävää. Toivomme, että tulet nauttimaan sivustostamme ja toivomme myös, että jaa mielipiteesi, kommenttisi ja ehdotuksesi kanssamme!

Nähdään pian Toluna-sivustolla,

Avner & Toluna-tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: