Lisäämäsi Toluna-sisällön luokittelun ja merkitsemisen tärkeys

Lisäämäsi sisällön luokittelu ja merkitseminen on tärkeä osa sisällön luomisprosessia. Haluamme antaa joitakin asiaan liittyviä vinkkejä ja ohjeita sekä korostaa lisäämäsi Toluna-sisällön luokittelun ja merkitsemisen tärkeyttä:

  1. Yritä olla niin tarkka kuin mandollista luokkaa ja alaluokkaa valitessasi. Tämä auttaa muita jäseniä löytämään lisäämäsi sisällön helpommin mikä takaa sisällöllesi parhaan mahdollisen vastausprosentin. Muistathan myös, että väärin luokiteltu sisältö tullaan poistamaan samasta syystä – väärin luokiteltu sisältö vaikeuttaa muiden jäsenien tekemiä kategoriahakuja.
  2. Vaikka tagien lisääminen ja sisällön merkitseminen ei ole pakollista suosittelemme silti lisäämään edes muutaman tagin jokaiseen luomaasi pikakyselyyn ja aiheeseen. Tagit ovat paljon joustavampia ja tarkempia kuin luokittelu – jos esimerkiksi olet kirjoittamassa arvostelua viimeksi katsomastasi elokuvasta voit lisätä elokuvan nimen luokan ja alaluokan valitsemisen lisäksi. Myös tageillä on suuri merkitys parhaan mahdollisen vastausprosentin kannalta.
  3. Epäröidessäsi kategorian välillä paras vaihtoehto on valita ”Muu”-kategoria. Jos olet luonut pikakyselyn tai aiheen, joka ei sovi ennalta määrättyihin luokkiin tai alaluokkiin valitse ”Muu”-kategoria. Näissä tapauksissa on tärkeää, että käytät niin monta tagia kuin mahdollista jotta muut jäsenemme löytävät lisäämäsi sisällön vaivatta. Muistathan, että jokainen kategoria sisältää alakategorian – jos esimerkiksi olet kirjoittamassa elokuva-arvostelua mutta et löydä oikeaa genreä, valitse ”Elokuvat” / ”Muu”. Huomautimmehan jo tagien tärkeydestä…

Nähdään pian Toluna-sivustolla,

Avner & Toluna-tiimi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: